Advocaat Huizen

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Huizen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Huizen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Huizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Huizen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Huizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Huizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Breukeleveen, Naarden en Muiderberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Huizen

Wanneer je een advocaat in Huizen zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Veelal gaan juristen samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Huizen als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Huizen zoeken. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Huizen en de andere, op het terrein van kosten en kennisgebieden. Ook huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Daardoor is het zoeken van een goede advocaat in Huizen een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je behoorlijk in je expeditie naar een passende advocaat in Huizen. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Huizen
 • Ontslag aanvechten in Huizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Huizen
 • Arbeidsrecht advocaat Huizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Huizen
 • Strafrecht advocaat Huizen
 • Letselschade advocaat Huizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Huizen
 • Civielrecht advocaat Huizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Huizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Huizen

Een advocatenkantoor in Huizen heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Huizen inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Huizen is dat je altijd nog een individu in de buurt hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Huizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Huizen

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Huizen te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Huizen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Huizen te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Bovendien moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Huizen je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het inhuren van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Huizen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Huizen

Een jurist in Huizen mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Huizen, kijk dan allereerst zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook middels een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet voltrekken. Het is derhalve van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Huizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Huizen.

Letselschade advocaat Huizen

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Huizen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Huizen te treffen. Je zoekt overigens wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Huizen om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Huizen.

Letselschade advocaat Huizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Huizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Huizen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Alleen zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Huizen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. Professionaliteit is namelijk wel enorm prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Naderhand hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Huizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Huizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Huizen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Huizen. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Huizen wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Huizen? Een juiste kandidaat vinden is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Huizen echt erg eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Huizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Huizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Huizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Huizen

Deskundige raadsman

16 juni 2024

Binnen no-time een vakkundige advocaat. Schitterend!

- Anne de Bruijn

Gewoon goed

10 juni 2024

Begrijpelijk en snel. Dank je wel!

- Ilse de Graaf

Top advies gekregen!

4 juni 2024

Duidelijk advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Dave van Doorn

Individueel bijgestaan

30 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Roel Timmermans

Prima afgehandeld.

24 mei 2024

Vlot en begrijpelijk geregeld. Bedankt!

- Suzanne van der Heijden

Had dit veel sneller moeten doen

18 mei 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Pascal Peeters

Convenant opgesteld

6 mei 2024

Binnen sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Top!

- Antonius Koning

Vlot en passende raadsman gevonden

1 mei 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Marco Mol

Echtscheiding ging vertrouwd

24 april 2024

Volledig ontzorgd door mijn jurist bij scheiding.

- René Wolters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Huizen

Rechtswinkel Huizen En Omgeving

Draaikom 2
1274 NS Huizen
Nederland

035 526 7711
http://www.rechtswinkelhuizen.nl/diensten.htm

Advocatenkantoor mr. H.J. Zinkstok

Rembrandtlaan 3
1272 GM Huizen
Nederland

035 526 9089
http://www.zinkstokadvocatenkantoor.nl/

Advocatenkantoor Burcht B.V.

Huizermaatweg 19
1273 NA Huizen
Nederland

036 880 1493
http://www.burcht-legal.nl/