Advocaat Margraten

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Margraten?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Margraten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Margraten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Margraten gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Margraten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Margraten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Walem, Berg En Terblijt en Valkenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Margraten

Als je een advocaat in Margraten zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Margraten een vervelende. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Margraten een klus die belangrijk is. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En iemand die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Margraten is namelijk de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Ook is een jurist dikwijls ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Margraten een serieuze taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je flink in je expeditie naar een geschikte advocaat in Margraten. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Margraten
 • Ontslag aanvechten in Margraten
 • Personen- en Familierecht advocaat Margraten
 • Arbeidsrecht advocaat Margraten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Margraten
 • Strafrecht advocaat Margraten
 • Letselschade advocaat Margraten
 • Ondernemingsrecht advocaat Margraten
 • Civielrecht advocaat Margraten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Margraten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Margraten

Een advocatenkantoor in Margraten heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Margraten inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra prettig indien het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Margraten is dat je altijd nog een mens in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Margraten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Margraten

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Margraten, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Margraten zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Wanneer je een conflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer aardig van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Margraten. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Margraten jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Margraten

Een jurist in Margraten mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Margraten verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar hoe fijn een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet verrichten. Het is derhalve van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Margraten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Margraten.

Letselschade advocaat Margraten

Soms denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Margraten voor je te laten beginnen, maar dat kan wel eens voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die juiste letselschade advocaat in Margraten te vinden. Het moet immers wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Margraten om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Margraten.

Letselschade advocaat Margraten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Margraten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Margraten

Als je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Margraten in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Margraten terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daardoor is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Margraten.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Margraten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Margraten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Margraten

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Margraten. Ondanks dat een echtscheiding een zeer emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Margraten hebben gedurende dit traject. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Margraten? Een goede kandidaat vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Margraten echt volstrekt gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Margraten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Margraten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Margraten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Margraten

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

19 juni 2024

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Anouk Kuipers

Gewoon prima

11 juni 2024

Uitstekende advocaat, zoals ik had gewenst.

- Petrus Blom

Goed begeleid van begin tot einde traject

3 juni 2024

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Simone Meijer

Goedkoop is duurkoop

1 juni 2024

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Marjolein Sanders

Ontslag op staande voet voorkomen

19 mei 2024

Door mijn advocaat het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Bastiaan Verhoeven

Een persoon die snapt waar hij het over heeft

15 mei 2024

Snel de juiste man ontdekt. Uitstekend!

- Jelle Bosch

Vlot en passende raadsman gevonden

11 mei 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Jan van Wijk

Prima advocaat gevonden

28 april 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Super.

- Kirsten Hendriks

Het uit elkaar gaan tot fatsoenlijk eindpunt gebracht

21 april 2024

Volledig ontzorgd door mijn advocaat tijdens echtscheiding.

- Marije van Dam

Uitgelichte advocatenkantoren uit Margraten

Stefan Willems Scheidingsbegeleiding

Rijksweg 75F
6325 AB Berg en Terblijt
Nederland

06 30780834
https://stefanwillems.nl/

Stassen Kreutzkamp Advocaten

Broekhem 9
6301 HD Valkenburg
Nederland

043 601 0216
http://www.stassenkreutzkamp.nl/

Austen & Peters Advocaten

Sittarderweg 1
6301 GC Valkenburg
Nederland

043 601 4209
http://www.ap-advocaten.nl/