Advocaat Marum

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Marum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Marum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Marum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Marum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Marum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Marum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kornhorn, Noordwijk en Lucaswolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Marum

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Marum? Het vinden van de perfecte advocaat in Marum is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Marum te vinden in het flinke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Marum. Met deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Marum die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Marum
 • Ontslag aanvechten in Marum
 • Personen- en Familierecht advocaat Marum
 • Arbeidsrecht advocaat Marum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Marum
 • Strafrecht advocaat Marum
 • Letselschade advocaat Marum
 • Ondernemingsrecht advocaat Marum
 • Civielrecht advocaat Marum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Marum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Marum

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Marum inschakelen een juiste optie is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een pro die constant op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een geschikte uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een goed eind te leiden. Denk hier aan een problematiek met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Bijna iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Marum kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Marum. Dit komt voornamelijk door het feit dat men hier het liefste juridisch begeleiding wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of personen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Marum is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Marum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Marum

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Marum te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Marum.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Marum te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins verschil tussen de tarieven van advocaten. Overigens moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Marum je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm van belang, zeker als de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je heel makkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers alleen de aantrekkelijkste advocaten in Marum, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Marum

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Marum. Op de eerste plaats is het een optie om sommige taken te laten doen door een jurist in Marum. Er zijn immers meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Marum mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Marum de rechtszaak echt uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Marum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Marum.

Letselschade advocaat Marum

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Marum je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Marum helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Marum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Marum vindt je vrijblijvend, goedkoop en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Marum.

Letselschade advocaat Marum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Marum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Marum

Als je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Marum in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Marum heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Marum te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Marum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Marum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Marum

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Marum zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Marum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Marum is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Marum veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Marum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Marum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Marum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Marum

Echte expert in rechtsgebied

19 juni 2024

Mijn jurist had onmiskenbaar flink wat ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Esther Willems

Betrouwbare raadsman gevonden

11 juni 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Patrick Jansen

Grote schadeloosstelling bij letsel

7 juni 2024

- Diana van Veen

Scheiding prima geregeld

31 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Bedankt!

- Monique Dijkstra

Betrouwbare partij

24 mei 2024

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Prettig!

- Matthijs van der Linden

Vertrouwde partij

14 mei 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me adviseert. Super!

- Marloes Hendriks

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

7 mei 2024

Er is in onze kwestie door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Yvonne van Vliet

Heb door mijn advocaat een buitengewoon beschaafd geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is daarom een stuk minder.

3 mei 2024

- Marjolein de Bruijn

Vakkundige jurist

27 april 2024

Snel de passende man gevonden. Bedankt!

- Evelien Kuipers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Marum

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/