Advocaat Nuis

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Nuis?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Nuis verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Nuis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Nuis gezocht?

Een advocaat in Nuis vinden

Advocaat Nuis
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nuis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Noordwijk, Lucaswolde en De Wilp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nuis

Zoek je een professionele en passende advocaat in Nuis? Het vinden van de perfecte advocaat in Nuis is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de allerbeste advocaat in Nuis te vinden in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw positie, jouw behoefte en jou als persoon. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Nuis die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nuis
 • Ontslag aanvechten in Nuis
 • Personen- en Familierecht advocaat Nuis
 • Arbeidsrecht advocaat Nuis
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nuis
 • Strafrecht advocaat Nuis
 • Letselschade advocaat Nuis
 • Ondernemingsrecht advocaat Nuis
 • Civielrecht advocaat Nuis
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nuis

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nuis

Een advocatenkantoor in Nuis heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Nuis helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is altijd gewenst, maar met name indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Nuis heb je natuurlijk iemand die in de nabijheid zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Nuis

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Nuis

Om de juiste personen in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Nuis. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Nuis. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet sec met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Nuis. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Nuis overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nuis

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Nuis. Je kunt een jurist in Nuis wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Desondanks is een jurist in Nuis niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Nuis mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Nuis de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nuis?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nuis.

Letselschade advocaat Nuis

Een letselschade advocaat in Nuis kan je begeleiden om een treffende vergoeding te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een andere reden hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Nuis je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is zodoende een veel breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Nuis is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Nuis vindt je vrijblijvend, voordelig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nuis.

Letselschade advocaat Nuis zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nuis zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Nuis

Heb je een conflict met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar hulp? Het is natuurlijk een fatsoenlijk plan om offertes op te vragen bij de gevariëerde bureaus in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Nuis krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Nuis die jij dan werkelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je ook verzekerd van vakkundig advies op maat.

Aansluitend hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nuis.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nuis en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nuis

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende kwestie, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Nuis zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Nuis te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Nuis is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Nuis behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nuis in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nuis in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nuis

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nuis

Proces keurig begeleid

12 november 2023

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Daniëlle Kramer

Gehele zaak vakkundig begeleid

5 november 2023

Snelle en pragmatische reacties gedurende het geding. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Astrid Willems

Werkelijke autoriteit in rechtsgebied

25 oktober 2023

Mijn jurist had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Erwin van de Ven

Gauw een kundige professional

10 oktober 2023

Na de offertes snel de passende keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Jeffrey Prins

Gerechtigheid!

7 oktober 2023

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Roel Prins

Persoonlijk bijgestaan

27 september 2023

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Chantal Verbeek

Uitblinker in zijn vakgebied

18 september 2023

Dankzij mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Anouk van de Velden

Vakkundige raadsman

15 september 2023

Binnen no-time een deskundige raadsman. Bedankt!

- Anita Jacobs

Begeleiding was persoonlijk

8 september 2023

Elke stap werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Zeer tevreden met het traject.

- Paul van Dongen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nuis

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/