Advocaat Lucaswolde

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Lucaswolde?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Lucaswolde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lucaswolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Lucaswolde gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Lucaswolde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lucaswolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Grootegast, Sebaldeburen en Noordwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lucaswolde

Indien je een advocaat in Lucaswolde zoekt, heeft dat meestal een reden. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Lucaswolde een vervelende. Desondanks is het vinden van de geschikte advocaat in Lucaswolde een karwei die belangrijk is. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Lucaswolde is immers de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Hiernaast huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Vandaar is het uitzoeken van een goede advocaat in Lucaswolde een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Lucaswolde je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lucaswolde
 • Ontslag aanvechten in Lucaswolde
 • Personen- en Familierecht advocaat Lucaswolde
 • Arbeidsrecht advocaat Lucaswolde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lucaswolde
 • Strafrecht advocaat Lucaswolde
 • Letselschade advocaat Lucaswolde
 • Ondernemingsrecht advocaat Lucaswolde
 • Civielrecht advocaat Lucaswolde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lucaswolde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lucaswolde

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Lucaswolde een handig besluit is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een prof die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een contract. Vrijwel elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Lucaswolde kan je vervolgens verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Lucaswolde. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of personen met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Lucaswolde is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Lucaswolde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Lucaswolde

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Lucaswolde te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Lucaswolde.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Lucaswolde te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Kijk vooral bij welke advocaten in Lucaswolde je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk bepalend, zeker wanneer de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je zeer ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Lucaswolde, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lucaswolde

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Lucaswolde. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Lucaswolde. Er zijn wel enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Lucaswolde kan je daarbij helpen.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Lucaswolde verricht kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lucaswolde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lucaswolde.

Letselschade advocaat Lucaswolde

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Lucaswolde wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Lucaswolde te vinden. Je zoekt altijd wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Lucaswolde om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lucaswolde.

Letselschade advocaat Lucaswolde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lucaswolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lucaswolde

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Lucaswolde. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je kwestie. En zo ben je in ieder geval verzekerd van vakbekwaam advies op maat.

Dan hoef je puur nog maar een kennismaking in te plannen. Middels dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lucaswolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lucaswolde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lucaswolde

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lucaswolde. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Lucaswolde hebben bij dit traject. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lucaswolde? Een goede gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Lucaswolde echt geweldig simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lucaswolde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lucaswolde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lucaswolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lucaswolde

Voelt vertrouwd

24 juni 2024

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Goed!

- Petronella Peters

Tijd voor actie

22 juni 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Geweldig!

Gauw afgehandeld

- Joost Hendriks

Juridische bijstand was plezierig

10 juni 2024

Geholpen door een professional die heel erg met me meeleeft, enorm prettig.

- Edwin Boer

Een persoon die weet waar hij het over heeft

7 juni 2024

Direct de juiste man ontdekt. Bedankt!

- Marc Schouten

Kennis van zaken

28 mei 2024

Zoals gewenst, erg kundig.

- Nicole Kuipers

Begeleiding was persoonlijk

22 mei 2024

Juridische taal helder vertaald in het proces. Hierdoor erg content met de begeleiding.

- Miranda Groen

Precies zoals verwacht

16 mei 2024

Aanbod was eerlijk.

- Diana Prins

Gehele zaak vakkundig begeleid

11 mei 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Johannes Dijkstra

Inhoudelijk en bekwaam.

28 april 2024

De offertes snel na verzoek binnenshuis en daarom snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Christian Kuijpers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lucaswolde

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/