Advocaat Moordrecht

Wil jij een betaalbare advocaat in Moordrecht die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Moordrecht verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Moordrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Moordrecht gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Moordrecht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Moordrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Streefkerk, Lekkerkerk en Nieuwerkerk aan den IJssel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Moordrecht

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Moordrecht? Het zoeken van de perfecte advocaat in Moordrecht is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de beste advocaat in Moordrecht te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Moordrecht. Wegens deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Moordrecht die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Moordrecht
 • Ontslag aanvechten in Moordrecht
 • Personen- en Familierecht advocaat Moordrecht
 • Arbeidsrecht advocaat Moordrecht
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Moordrecht
 • Strafrecht advocaat Moordrecht
 • Letselschade advocaat Moordrecht
 • Ondernemingsrecht advocaat Moordrecht
 • Civielrecht advocaat Moordrecht
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Moordrecht

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Moordrecht

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Moordrecht een handig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een prof die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problemen met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Moordrecht kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Moordrecht. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raadgeving wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook altijd een aardig plan, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Moordrecht is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Moordrecht

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Moordrecht

Los van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Moordrecht te vinden. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Moordrecht staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Moordrecht te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisveld. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Moordrecht je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het aannemen van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Moordrecht, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Moordrecht

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Moordrecht. Je kunt een jurist in Moordrecht namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Moordrecht kan je hiermee helpen.

Controleer van tevoren wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Moordrecht uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Moordrecht?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Moordrecht.

Letselschade advocaat Moordrecht

Mogelijkerwijs denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Moordrecht voor je te laten werken, maar dit kan wel eens voor narigheden zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Moordrecht te vinden. Je zoekt altijd wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Moordrecht die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Moordrecht.

Letselschade advocaat Moordrecht zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Moordrecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Moordrecht

Als je op je werkplek tegen sommige problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Moordrecht in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Moordrecht terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Moordrecht te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Moordrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Moordrecht en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Moordrecht

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Moordrecht. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Moordrecht hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Moordrecht? Een geschikte kandidaat treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Moordrecht echt zeer ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Moordrecht in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Moordrecht in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Moordrecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Moordrecht

Vertrouwde partij

23 mei 2024

Partij gevonden die overtuigend aanvoelt. Fijn!

- Joyce van der Heijden

Tijd voor actie

15 mei 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Super!

Begeleiding was top

- Eva van Vliet

Meest vakkundige advocaat van Nederland

7 mei 2024

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Sabine de Graaf

Vertrouwelijke raadsman getroffen

4 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Arie van Dam

Flinke schade-uitkering gekregen

24 april 2024

- Daniël de Wit

Precies zoals gehoopt

17 april 2024

Prima aanbod ontvangen.

- Lisette de Vos

De raadsman was hoogst bereikbaar

11 april 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer fijn.

- Patrick Smits

Goed geregeld.

31 maart 2024

Begrijpelijk en snel. Dank!

- Sharon de Jong

Onvoorzien een royale schadeloosstelling toegekend gekregen. Het leed is daardoor veel lager.

27 maart 2024

- Judith Wolters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Moordrecht

Blom en Partners Advocaten

Kerklaan 7
2911 AA Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland

0180 320 088
http://www.blomenpartners.nl/

Berris Familierecht (advocatuur & mediation)

Westhaven 73
2801 PN Gouda
Nederland

0182 520 405
http://www.berrisfamilierecht.nl/

Van Riessen Advocaten

Wachtelstraat 52
2802 EV Gouda
Nederland

0182 541 444
https://bosvaneckadvocaten.nl/