Advocaat Neerijnen

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Neerijnen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Neerijnen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Neerijnen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Neerijnen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Neerijnen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Neerijnen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bruchem, Gameren en Zaltbommel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Neerijnen

Ben je op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Neerijnen? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Neerijnen te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds aangenaam is, maar verder voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Neerijnen. Door deze tips is het mogelijk om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Neerijnen die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Neerijnen
 • Ontslag aanvechten in Neerijnen
 • Personen- en Familierecht advocaat Neerijnen
 • Arbeidsrecht advocaat Neerijnen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Neerijnen
 • Strafrecht advocaat Neerijnen
 • Letselschade advocaat Neerijnen
 • Ondernemingsrecht advocaat Neerijnen
 • Civielrecht advocaat Neerijnen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Neerijnen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Neerijnen

Een advocatenkantoor in Neerijnen heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Neerijnen inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig indien het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Neerijnen is dat je altijd nog een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Neerijnen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Neerijnen

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Neerijnen, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Neerijnen. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Neerijnen. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Neerijnen voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Neerijnen

Een jurist in Neerijnen is niet altijd een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Neerijnen niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Neerijnen, kijk dan allereerst goed of de procedure die je wilt beginnen ook middels een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en hele slechte advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Het is dus van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Neerijnen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Neerijnen.

Letselschade advocaat Neerijnen

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Neerijnen je assisteren. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Neerijnen assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Neerijnen is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Neerijnen vindt je vrijblijvend, gunstig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Neerijnen.

Letselschade advocaat Neerijnen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Neerijnen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Neerijnen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Neerijnen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Neerijnen terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Louter een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist daardoor is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Neerijnen.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Neerijnen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Neerijnen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Neerijnen

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Neerijnen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Neerijnen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Neerijnen is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Neerijnen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Neerijnen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Neerijnen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Neerijnen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Neerijnen

Uitblinker in zijn specialisme

23 mei 2024

Een zware periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de compensatie was vorstelijk, door mijn advocaat!

- Petra Schipper

Heb door mijn advocaat een buitengewoon keurig bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dit zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

17 mei 2024

- Erwin de Koning

Convenant opgesteld

8 mei 2024

Echtscheidingsconvenant was vlug overeengekomen. Schitterend!

- Kirsten Prins

Super gegaan

1 mei 2024

Had binnen korte periode een goeie aanbieding op maat, top!

- Marijke Huisman

Enorm professioneel

25 april 2024

Mijn raadsman had onmiskenbaar veel ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor heel veel rust.

- Esther van Leeuwen

Precies zoals gehoopt

14 april 2024

Uitstekend aanbod gekregen.

- Jeroen Prins

Inhoudelijk en bekwaam.

9 april 2024

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daardoor snel en goed juridisch advies gekregen.

- Marijke Groen

Vlot een bijpassende adviseur geregeld.

31 maart 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Jasper van der Meulen

Eersterangs advocaat gevonden

26 maart 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze aanrijding. Super.

- Sanne Smits

Uitgelichte advocatenkantoren uit Neerijnen

LXA The Law Firm N.V.

Pettelaarpark 101
5216 PR 's-Hertogenbosch
Nederland

073 700 3600
http://www.lxa.nl/

Advocatenkantoor De Praktijck

Julianaplein 33
5211 BB 's-Hertogenbosch
Nederland

073 615 9400
http://www.de-praktijck.nl/

Giebels Advocaten

Raadhuisplein 9-A
5258 BJ Berlicum
Nederland

073 503 4543
http://www.giebels-advocaten.nl/