Advocaat Noordwijkerhout

Wil jij een ijzersterke advocaat in Noordwijkerhout die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Noordwijkerhout verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Noordwijkerhout – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Noordwijkerhout gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Noordwijkerhout
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noordwijkerhout, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oud Ade, Rijpwetering en Hoogmade bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Noordwijkerhout

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Noordwijkerhout zoekt, je meestal niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Noordwijkerhout een vervelende. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Noordwijkerhout een project die van belang is. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Noordwijkerhout is namelijk de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Daarnaast is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Noordwijkerhout een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Noordwijkerhout je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Noordwijkerhout
 • Ontslag aanvechten in Noordwijkerhout
 • Personen- en Familierecht advocaat Noordwijkerhout
 • Arbeidsrecht advocaat Noordwijkerhout
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Noordwijkerhout
 • Strafrecht advocaat Noordwijkerhout
 • Letselschade advocaat Noordwijkerhout
 • Ondernemingsrecht advocaat Noordwijkerhout
 • Civielrecht advocaat Noordwijkerhout
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Noordwijkerhout

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Noordwijkerhout

Een advocatenkantoor in Noordwijkerhout heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de nabijheid. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Noordwijkerhout inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen gewild, maar zeker als het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Noordwijkerhout is dat je natuurlijk een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Noordwijkerhout

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Noordwijkerhout

Los van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Noordwijkerhout te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Noordwijkerhout staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Noordwijkerhout te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Noordwijkerhout je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het huren van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je rechtstreeks een passend aanbod. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Noordwijkerhout, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Noordwijkerhout

Een jurist in Noordwijkerhout is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Noordwijkerhout, kijk dan allereerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook met een jurist gedaan kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar hoe prima een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet doen. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Noordwijkerhout?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Noordwijkerhout.

Letselschade advocaat Noordwijkerhout

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Noordwijkerhout je begeleiden. Het kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige oorzaak. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Noordwijkerhout je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is zodoende een veel breder begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Noordwijkerhout is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Noordwijkerhout vindt je vrijblijvend, goedkoop en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Noordwijkerhout.

Letselschade advocaat Noordwijkerhout zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Noordwijkerhout zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Noordwijkerhout

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Het is uiteraard een fijn plan om offertes op te vragen bij de verschillende advocatenkantoren in de regio. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Noordwijkerhout krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Noordwijkerhout die jij dan werkelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van vakbekwaam advies op maat.

Hierna is een adviesgesprek meestal de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Noordwijkerhout.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Noordwijkerhout en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Noordwijkerhout

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Noordwijkerhout. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Noordwijkerhout hebben tijdens dit traject. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Noordwijkerhout? Een geschikte gegadigde vinden is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Noordwijkerhout echt enorm makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Noordwijkerhout in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Noordwijkerhout in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Noordwijkerhout

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Noordwijkerhout

Ontslag op staande voet afgewend

20 maart 2024

Door mijn jurist het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Ellen Groen

Echtscheiding tot goed eindpunt gebracht

13 maart 2024

Door mijn raadsman geen zorgen gekregen tijdens de scheiding van mijn levenspartner.

- Susanne van Dam

Forse schade-uitkering bij letselschade

5 maart 2024

- Michiel van Dongen

Vlug de juiste specialist ontdekt

29 februari 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Vincent Kuijpers

Uit elkaar gaan ging fijn

24 februari 2024

Dankzij mijn raadsman geen moeilijkheden gehad gedurende de scheiding van mijn vrouw.

- Joost van der Laan

Inhoudelijk en professioneel.

11 februari 2024

De offertes vlot na verzoek binnen en daardoor snel en goed juridisch advies gekregen.

- Danny van Beek

Dreigend ontslag tegengegaan

10 februari 2024

Door mijn jurist de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Robin Gerritsen

Individueel bijgestaan

28 januari 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Johannes van Leeuwen

We zijn persoonlijk bijgestaan

15 januari 2024

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het traject. Erg tevreden met het traject.

- Matthijs Jonker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Noordwijkerhout

mr. Linda Rijsdam | Advocaat

Lammermarkt 206
2312 CW Leiden
Nederland

06 45598333
http://www.kamphuisrijsdam.nl/advocaat-leiden

Smart Letselschade B.V.

Stationsweg 32
2312 AV Leiden
Nederland

0800 3100003
https://www.smartletselschade.nl/

Leidraad Advocaten

Haven 52
2312 MK Leiden
Nederland

071 528 0480
http://www.leidraadadvocaten.nl/