Advocaat Oegstgeest

Wil jij een betaalbare advocaat in Oegstgeest die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Oegstgeest verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oegstgeest – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Oegstgeest gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Oegstgeest
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oegstgeest, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Warmond, Leiden en Rijnsburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oegstgeest

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Oegstgeest zoekt, je gemiddeld niet in een beste bui bent. Regelmatig gaan advocaten samen met nare gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Oegstgeest als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Oegstgeest een project die belangrijk is. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat immers aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Oegstgeest en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Hiernaast is een advocaat meestal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daarom al is het zoeken van de beste advocaat in Oegstgeest een serieuze taak.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Oegstgeest je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oegstgeest
 • Ontslag aanvechten in Oegstgeest
 • Personen- en Familierecht advocaat Oegstgeest
 • Arbeidsrecht advocaat Oegstgeest
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oegstgeest
 • Strafrecht advocaat Oegstgeest
 • Letselschade advocaat Oegstgeest
 • Ondernemingsrecht advocaat Oegstgeest
 • Civielrecht advocaat Oegstgeest
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oegstgeest

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oegstgeest

Een advocatenkantoor in Oegstgeest heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Oegstgeest inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is over het algemeen wenselijk, maar vooral wanneer het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oegstgeest heb je doorgaans een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de toestand komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Oegstgeest

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Oegstgeest

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Oegstgeest, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Oegstgeest. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Indien je een onenigheid allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer flink van pas.

Wanneer je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Oegstgeest. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in Oegstgeest voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oegstgeest

Een jurist in Oegstgeest is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Oegstgeest verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oegstgeest?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oegstgeest.

Letselschade advocaat Oegstgeest

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Oegstgeest wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Oegstgeest te traceren. Het moet zeker wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Oegstgeest die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oegstgeest.

Letselschade advocaat Oegstgeest zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oegstgeest zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oegstgeest

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is natuurlijk een fatsoenlijk plan om offertes aan te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de streek. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Oegstgeest krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Bekwaamheid is immers wel buitengewoon prettig voor bij juridische affaires.

Vervolgens is een kennismakingsgesprek normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oegstgeest.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oegstgeest en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oegstgeest

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oegstgeest zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Oegstgeest te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Oegstgeest is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Oegstgeest veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oegstgeest in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oegstgeest in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oegstgeest

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oegstgeest

Eersterangs advocaat gevonden

24 mei 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze botsing. Prima

- Niels de Ruiter

Vertrouwde partner

18 mei 2024

Betrouwbare partij gevonden die me adviseert. Goed!

- Angelique Verhoeven

Voelt goed

10 mei 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me helpt. Fijn!

- Jolanda van de Velden

Convenant verzorgd

1 mei 2024

Echtscheidingsconvenant was vlug verzorgd. Uitstekend!

- Angela de Vries

Heel erg vakkundig

23 april 2024

Een echte pro ontdekt. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Tessa Jansen

Scheiding ging goed

17 april 2024

Helemaal ontzorgd door mijn raadsman bij echtscheiding.

- Simone Sanders

Simpelweg prima

12 april 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo degelijk zou zijn.

- Maaike de Groot

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

5 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Petra Bosman

Mooi verzorgd

24 maart 2024

Gauw de geschikte persoon gevonden, prettig!

- Wendy Maas

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oegstgeest

mr. Linda Rijsdam | Advocaat

Lammermarkt 206
2312 CW Leiden
Nederland

06 45598333
http://www.kamphuisrijsdam.nl/advocaat-leiden

Hans Kamphuis, advocaat

Herengracht 50
2312 LE Leiden
Nederland

071 516 2006
http://www.kamphuisadvocaten.nl/

Smart Letselschade B.V.

Stationsweg 32
2312 AV Leiden
Nederland

0800 3100003
https://www.smartletselschade.nl/