Advocaat Sassenheim

Wil jij een top advocaat in Sassenheim die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Sassenheim verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Sassenheim – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Sassenheim gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Sassenheim
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sassenheim, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oud Ade, Warmond en Oegstgeest bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sassenheim

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Sassenheim zoekt, je grofweg niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Sassenheim een vervelende. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Sassenheim zoeken. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het gebied waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Sassenheim is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Daarnaast huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Daarom is het zoeken van een geschikte advocaat in Sassenheim een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Sassenheim je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sassenheim
 • Ontslag aanvechten in Sassenheim
 • Personen- en Familierecht advocaat Sassenheim
 • Arbeidsrecht advocaat Sassenheim
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sassenheim
 • Strafrecht advocaat Sassenheim
 • Letselschade advocaat Sassenheim
 • Ondernemingsrecht advocaat Sassenheim
 • Civielrecht advocaat Sassenheim
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sassenheim

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sassenheim

Men vraagt zich vaak af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Sassenheim een verstandig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Zowat iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Sassenheim kan je dan verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Sassenheim. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of mensen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Sassenheim is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Sassenheim

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Sassenheim

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Sassenheim, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Sassenheim. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet sec met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Sassenheim. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Sassenheim jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sassenheim

Een jurist in Sassenheim mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Sassenheim niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Sassenheim, kijk dan eerst zorgvuldig of de zaak die je wilt beginnen ook middels een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar hoe prima een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Het is daarom raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sassenheim?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sassenheim.

Letselschade advocaat Sassenheim

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Sassenheim je helpen. Dat kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische misser of een andere oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Sassenheim je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Sassenheim is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een spoedig herstel. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Sassenheim vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sassenheim.

Letselschade advocaat Sassenheim zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sassenheim zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Sassenheim

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Sassenheim. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Sassenheim die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je kwestie. Bekwaamheid is namelijk wel enorm aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Dan is een adviesgesprek vaak de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sassenheim.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sassenheim en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sassenheim

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden partners een fatsoenlijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Sassenheim zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Sassenheim te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Sassenheim is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Sassenheim allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sassenheim in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sassenheim in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sassenheim

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sassenheim

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

31 mei 2024

- Frank Boer

Uiteindelijk gerechtigheid

22 mei 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Raymond Blom

Onverwachts een flinke schadevergoeding toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

18 mei 2024

- Gerardus Boer

Convenant opgemaakt

6 mei 2024

Binnen sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant exact opgesteld zoals ik het voor ogen had. Prachtig!

- Peter van de Berg

Goed geregeld.

1 mei 2024

Rap en duidelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Mirjam de Leeuw

Had dit veel sneller moeten doen

22 april 2024

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Marc van Vliet

Rechtelijke begeleiding

20 april 2024

Onmiskenbaar kundige raadsman getroffen. Dat scheelde heel veel.

- Thijs Kuiper

Flinke schade-uitkering gekregen

10 april 2024

- Sabine Maas

Direct een kundige professional

31 maart 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in contact met een partij die exact wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Sylvia de Vos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sassenheim

mr. Linda Rijsdam | Advocaat

Lammermarkt 206
2312 CW Leiden
Nederland

06 45598333
http://www.kamphuisrijsdam.nl/advocaat-leiden

Hans Kamphuis, advocaat

Herengracht 50
2312 LE Leiden
Nederland

071 516 2006
http://www.kamphuisadvocaten.nl/

Smart Letselschade B.V.

Stationsweg 32
2312 AV Leiden
Nederland

0800 3100003
https://www.smartletselschade.nl/