Advocaat Leiden

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Leiden die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Leiden verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Leiden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Leiden gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Leiden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leiden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zoetermeer, Benthuizen en Gelderswoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Leiden

Als je een advocaat in Leiden zoekt, heeft dat gewoonlijk een aanleiding. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Leiden een vervelende. Toch wil je een geschikte advocaat in Leiden zoeken. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Leiden is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Bovendien huur je een advocaat vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Leiden een belangrijke taak.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Leiden je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Leiden
 • Ontslag aanvechten in Leiden
 • Personen- en Familierecht advocaat Leiden
 • Arbeidsrecht advocaat Leiden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Leiden
 • Strafrecht advocaat Leiden
 • Letselschade advocaat Leiden
 • Ondernemingsrecht advocaat Leiden
 • Civielrecht advocaat Leiden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Leiden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Leiden

Een regionaal advocatenkantoor in Leiden kan beslist oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Leiden helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is altijd gewenst, maar met name als het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Leiden is dat je altijd een mens in de nabijheid hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je regio wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Leiden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Leiden

Om de goede persoon in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Leiden. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Leiden. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je het liefste juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Leiden. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft desondanks iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Leiden jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Leiden

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Leiden. Je kunt een jurist in Leiden namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Leiden een optie.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Leiden de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Leiden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Leiden.

Letselschade advocaat Leiden

Soms denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Leiden voor je te laten beginnen, maar dat kan ook voor narigheden zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Leiden te traceren. Het moet tenslotte wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Leiden die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Leiden.

Letselschade advocaat Leiden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Leiden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Leiden

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Leiden in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Leiden terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Leiden te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Leiden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Leiden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Leiden

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Leiden zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Leiden te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Leiden is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Leiden allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Leiden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Leiden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Leiden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Leiden

Iemand die snapt waar die het over heeft

19 juni 2024

In minder dan no-time een deskundige jurist. Fantastisch!

- Barry van Loon

Inhoudelijk en bekwaam.

10 juni 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de advocaat.

- Rob de Bruin

Vlot een bijpassende jurist geregeld.

2 juni 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Jacob van der Horst

Immer bereikbaar voor aanvragen

27 mei 2024

Top bereikbare raadsman gekregen, zeer tevreden.

- Dirk de Jonge

Doorlopend bereikbaar voor vragen

19 mei 2024

Top bereikbare advocaat gekregen, erg tevreden.

- Dirk van de Veen

Uiteindelijk gerechtigheid

14 mei 2024

Na weken afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- René Schipper

Zoals verwacht

6 mei 2024

Aanbieding was keurig.

- Catharina de Lange

Eersterangs advocaat gevonden

4 mei 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Top

- Richard Scholten

Kennis van de wet

24 april 2024

Zoals gehoopt, uitermate professioneel.

- Marloes Postma

Uitgelichte advocatenkantoren uit Leiden

Professionals Leiden

Pompoenweg 3
2321 DK Leiden
Nederland

0800-12128
https://professionalsleiden.nl/advocaat

mr. Linda Rijsdam | Advocaat

Lammermarkt 206
2312 CW Leiden
Nederland

06 45598333
http://www.kamphuisrijsdam.nl/advocaat-leiden

Hans Kamphuis, advocaat

Herengracht 50
2312 LE Leiden
Nederland

071 516 2006
http://www.kamphuisadvocaten.nl/