Advocaat Ommen

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Ommen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ommen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ommen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Ommen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Ommen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ommen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Giethmen, Lemele en Lemelerveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ommen

Wanneer je een advocaat in Ommen zoekt, heeft dat vaak een reden. Regelmatig gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Ommen als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een handige advocaat in Ommen vinden. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk behoorlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Ommen en de andere, op het terrein van kosten en kennisgebieden. Tevens is een advocaat meestal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daardoor is het zoeken van een juiste advocaat in Ommen een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Ommen je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ommen
 • Ontslag aanvechten in Ommen
 • Personen- en Familierecht advocaat Ommen
 • Arbeidsrecht advocaat Ommen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ommen
 • Strafrecht advocaat Ommen
 • Letselschade advocaat Ommen
 • Ondernemingsrecht advocaat Ommen
 • Civielrecht advocaat Ommen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ommen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ommen

Een advocatenkantoor in Ommen heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de buurt. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ommen helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ommen heb je altijd nog iemand die in de buurt zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Ommen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Ommen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Ommen die je verder kunnen begeleiden, los van je moeilijkheid. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die enorm vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Ommen.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Ommen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Ommen je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Ommen, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ommen

Een jurist in Ommen is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Ommen niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Ommen, kijk dan allereerst nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en zeer slechte advocaten. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet voltrekken. Hou daar dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ommen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ommen.

Letselschade advocaat Ommen

Misschien denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Ommen voor je te laten werken, echter dat kan tevens voor zorgen zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een geschikte letselschade advocaat in Ommen te traceren. Het moet tenslotte wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Ommen om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ommen.

Letselschade advocaat Ommen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ommen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ommen

Als je op je werkplek tegen sommige problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Ommen in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Ommen heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Ommen te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ommen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ommen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ommen

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ommen zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Ommen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Ommen is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Ommen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ommen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ommen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ommen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ommen

Had dit veel sneller moeten doen

25 juni 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Jan van de Pol

Betrouwbare partner

18 juni 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Aangenaam!

- Matthijs de Vries

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

9 juni 2024

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Adriaan Jansen

Prima afgehandeld.

6 juni 2024

Duidelijk en snel. Dank!

- Joyce Vink

Altijd bereikbaar voor vragen

29 mei 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg fijn.

- Klaas van der Laan

Rechtvaardigheid!

22 mei 2024

Door mijn geweldige raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn leverancier.

- Eveline Post

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

17 mei 2024

De afhandeling tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Barry van den Broek

Gewoon degelijk

6 mei 2024

Uitstekende advocaat, zoals ik had vermoed.

- Karin van Veen

Voelt overtuigend

2 mei 2024

Partij gevonden die vertrouwd aanvoelt. Prettig!

- Erwin Jansen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ommen

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde
Nederland

0528 242 669
http://www.wolthersjagersma.nl/

Advocaten Schuldink

Kerkpad 1
7771 CS Hardenberg
Nederland

0523 624 362
http://www.schuldink.nl/

Marquant Advocaten

Stelling 8
7773 ND Hardenberg
Nederland

0523 280 220
https://marquantadvocaten.nl/