Advocaat Zwijndrecht

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Zwijndrecht?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Zwijndrecht verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Zwijndrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Zwijndrecht gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Zwijndrecht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zwijndrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht en s Gravendeel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zwijndrecht

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Zwijndrecht zoekt, je doorgaans niet in een beste bui bent. Meestal gaan juristen samen met nare voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Zwijndrecht als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Zwijndrecht een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Zwijndrecht en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Tevens huur je een advocaat doorgaans in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Daarom is het kiezen van een goede advocaat in Zwijndrecht een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Zwijndrecht je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zwijndrecht
 • Ontslag aanvechten in Zwijndrecht
 • Personen- en Familierecht advocaat Zwijndrecht
 • Arbeidsrecht advocaat Zwijndrecht
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zwijndrecht
 • Strafrecht advocaat Zwijndrecht
 • Letselschade advocaat Zwijndrecht
 • Ondernemingsrecht advocaat Zwijndrecht
 • Civielrecht advocaat Zwijndrecht
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zwijndrecht

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zwijndrecht

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Zwijndrecht een handig besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een prof vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat veelal prima van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Zwijndrecht kan je vervolgens verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Zwijndrecht. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of personen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Zwijndrecht is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Zwijndrecht

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Zwijndrecht

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Zwijndrecht te vinden. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uitermate vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Zwijndrecht.

Evengoed is het goed om allemaal advocaten in Zwijndrecht te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Zwijndrecht je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar van belang, zeker indien de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je heel makkelijk het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Zwijndrecht, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zwijndrecht

Een jurist in Zwijndrecht mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Als een jurist in Zwijndrecht niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Zwijndrecht, kijk dan allereerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Echter, hoe goed een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet uitvoeren. Het is daarom noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zwijndrecht?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zwijndrecht.

Letselschade advocaat Zwijndrecht

Loop je bij een ongeluk waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Zwijndrecht je bijstaan. Dat kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Zwijndrecht je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Zwijndrecht is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Zwijndrecht vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zwijndrecht.

Letselschade advocaat Zwijndrecht zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zwijndrecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Zwijndrecht

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is uiteraard een goed idee om offertes aan te vragen bij de diverse bureaus in de streek. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Zwijndrecht krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Zwijndrecht die jij dan echt zoekt. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. Bekwaamheid is immers wel zeer fijn voor bij juridische affaires.

Vervolgens hoef je puur nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zwijndrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zwijndrecht en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zwijndrecht

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Zwijndrecht zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Zwijndrecht te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Zwijndrecht is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Zwijndrecht behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zwijndrecht in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zwijndrecht in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zwijndrecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zwijndrecht

Uit elkaar gaan ging degelijk

25 mei 2024

Door mijn advocaat geen moeilijkheden gekregen gedurende de scheiding van mijn man.

- Caroline van de Ven

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

12 mei 2024

Top bereikbare raadsman gekregen, zeer tevreden.

- Eva van de Wal

Stevige schadeloosstelling gekregen

11 mei 2024

- Koen Sanders

Voelt vertrouwd

28 april 2024

Vertrouwde partij gevonden die me bijstaat. Fijn!

- Roy de Jong

Jurist met verstand

22 april 2024

Duidelijk deskundige raadsman gevonden. Het hielp gigantisch.

- Patricia van de Berg

Onverwacht een grote schadevergoeding toegekend gekregen. Het leed is hierdoor een stuk minder.

20 april 2024

- Catharina Scholten

Stevige schadeloosstelling gekregen

10 april 2024

- Anne Kuipers

Convenant afgehandeld

5 april 2024

Binnen enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Formidabel!

- Maria Bos

Convenant opgemaakt

27 maart 2024

Echtscheidingsconvenant was zo afgehandeld. Top!

- Michael de Boer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zwijndrecht

Advocatenkantoor Van den Hemel

Burgemeester de Raadtsingel 61A
3311 JG Dordrecht
Nederland

06 13138180
http://www.advocaathemel.nl/

WEB advocaten | familierecht, erfrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht

Zwaluwenburg 123
3328 CT Dordrecht
Nederland

078 614 9160
http://www.webadvocaten.com/

Fritse Advocatuur

Wilgenbos 20
3311 JX Dordrecht
Nederland

078 204 9300
http://www.fritseadvocatuur.nl/