Advocaat Ridderkerk

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Ridderkerk?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Ridderkerk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ridderkerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Ridderkerk gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Ridderkerk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ridderkerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam en Kinderdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ridderkerk

Indien je een advocaat in Ridderkerk zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Ridderkerk een nare. Toch wil je een verstandige advocaat in Ridderkerk zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Ridderkerk en de andere, op het terrein van kosten en kennisgebieden. Daarnaast is een advocaat vaak ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Ridderkerk een belangrijke taak.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je behoorlijk in je expeditie naar een praktische advocaat in Ridderkerk. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ridderkerk
 • Ontslag aanvechten in Ridderkerk
 • Personen- en Familierecht advocaat Ridderkerk
 • Arbeidsrecht advocaat Ridderkerk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ridderkerk
 • Strafrecht advocaat Ridderkerk
 • Letselschade advocaat Ridderkerk
 • Ondernemingsrecht advocaat Ridderkerk
 • Civielrecht advocaat Ridderkerk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ridderkerk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ridderkerk

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Ridderkerk regelen een juiste keuze is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een professional vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat meestal prima van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Haast iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Ridderkerk kan je dan verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Ridderkerk. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens natuurlijk een goed concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Ridderkerk toepasbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Ridderkerk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Ridderkerk

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Ridderkerk, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Ridderkerk. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Wanneer je een conflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde toestand of indien je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Ridderkerk. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Ridderkerk jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ridderkerk

Een jurist in Ridderkerk mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Ridderkerk verricht kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar hoe aardig een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet doen. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ridderkerk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ridderkerk.

Letselschade advocaat Ridderkerk

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Ridderkerk je assisteren. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige aanleiding hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Ridderkerk je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is daarom een veel breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Ridderkerk is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Ridderkerk vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ridderkerk.

Letselschade advocaat Ridderkerk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ridderkerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ridderkerk

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Ridderkerk in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Ridderkerk heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist vandaar is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ridderkerk.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ridderkerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ridderkerk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ridderkerk

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ridderkerk. Uit elkaar gaan is simpelweg altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Ridderkerk wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ridderkerk? Een geschikte gegadigde treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Ridderkerk echt volstrekt gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ridderkerk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ridderkerk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ridderkerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ridderkerk

Voelt vertrouwd

24 mei 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Top!

- Bastiaan Verbeek

Geding tot een goed einde

12 mei 2024

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Tom Smit

Competent en vakkundig.

6 mei 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Richard Driessen

Verstand van zaken

28 april 2024

Zoals gewenst, zeer kundig.

- Eveline Koning

Convenant opgemaakt

21 april 2024

In sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Formidabel!

- Renate van de Wal

Rechtelijke raad

14 april 2024

Onmiskenbaar deskundige jurist gevonden. Het hielp enorm.

- Ilona Smeets

Rechtzaak gewonnen!

10 april 2024

Door mijn geweldige raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Elizabeth de Koning

Echtscheiding tot fatsoenlijk einde gekregen

5 april 2024

Door mijn jurist geen problemen gehad tijdens de echtscheiding van mijn levenspartner.

- Gerrit van Veen

Zeer tevreden met onze raadgever

28 maart 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Prima

- Antonius Verbeek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ridderkerk

Van Arkel Familierecht Advocatuur Mediation (VAFAM)

De Veldoven 53
3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 620 8734
http://www.vanarkelfamilierecht.nl/

Beers Advocatenkantoor

Veersedijk 59
3341 LL Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 682 3626
https://www.beersadvocatenkantoor.nl/

Hendrik Ido Ambacht-de Schoof

De Schoof
3341 EA Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 681 3387
http://www.de-schoof.nl/