Advocaat Roermond

Behoefte aan een betaalbare advocaat uit Roermond die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Roermond verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Roermond – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Roermond gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Roermond
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roermond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Horn, Sint Odilienberg en Haelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Roermond

Wanneer je een advocaat in Roermond zoekt, heeft dat gewoonlijk een oorzaak. Regelmatig gaan juristen gepaard met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Roermond als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een verstandige advocaat in Roermond vinden. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Roermond is immers de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Daarnaast huur je een advocaat dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Dus is het zoeken van een handige advocaat in Roermond een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Roermond je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Roermond
 • Ontslag aanvechten in Roermond
 • Personen- en Familierecht advocaat Roermond
 • Arbeidsrecht advocaat Roermond
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Roermond
 • Strafrecht advocaat Roermond
 • Letselschade advocaat Roermond
 • Ondernemingsrecht advocaat Roermond
 • Civielrecht advocaat Roermond
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Roermond

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Roermond

Een advocatenkantoor in Roermond heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Roermond helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is altijd wenselijk, maar vooral als het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Roermond heb je altijd een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt altijd per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Roermond

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Roermond

Los van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Roermond te vinden. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Roermond staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Roermond te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins contrast tussen de prijzen van advocaten. Daarbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Roermond je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm van belang, zeker als de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een correct aanbod. Langs ons krijg je immers uitsluitend de allerbeste advocaten in Roermond, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Roermond

Een jurist in Roermond mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Roermond niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Roermond verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet uitvoeren. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Roermond?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Roermond.

Letselschade advocaat Roermond

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Roermond wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Roermond te treffen. Je zoekt altijd wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Roermond om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Roermond.

Letselschade advocaat Roermond zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Roermond zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Roermond

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Roermond in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Roermond heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Roermond te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Roermond.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Roermond en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Roermond

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Roermond. Scheiden is simpelweg altijd ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Roermond wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Roermond? Een geschikte kandidaat tegenkomen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Roermond echt volkomen gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Roermond in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Roermond in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Roermond

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Roermond

Vakkundige jurist

19 juni 2024

In minder dan no-time een vakkundige raadsman. Dankjewel!

- Anouk van der Meulen

Zijn super bijgestaan in de zaak

10 juni 2024

De afwikkeling tijdens de zaak was super en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Bart Jansen

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

3 juni 2024

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Edwin van Loon

Convenant opgesteld

26 mei 2024

Echtscheidingsconvenant was zo overeengekomen. Super!

- Annemieke van der Horst

Rechtelijk gewoon top

24 mei 2024

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk sterk bijgestaan door de jurist.

- Karin Martens

Rechtvaardigheid!

17 mei 2024

Dankzij mijn geweldige advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Martin Timmermans

Forse vergoeding gekregen

5 mei 2024

- Marieke van der Horst

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

2 mei 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Matthijs Smeets

Super verlopen

22 april 2024

Vlot de juiste persoon gevonden, prettig!

- Robert Molenaar

Uitgelichte advocatenkantoren uit Roermond

Professionals Roermond

Westhoven 7
6042 NV Roermond
Nederland

0800-12128
https://professionalsroermond.nl/advocaat

Hameleers & Heemskerk Advocaten

Kapellerlaan 15
6041 JB Roermond
Nederland

0475 770 088
http://www.hh-advocaten.nl/

Van Boven & Van der Bruggen Advocaten B.V.

Kapellerpoort 14-16
6041 HZ Roermond
Nederland

0475 333 030
http://www.vbvdb-advocaten.nl/