Advocaat Buggenum

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Buggenum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Buggenum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Buggenum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Buggenum gezocht?

Een advocaat in Buggenum vinden

Advocaat Buggenum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Buggenum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Horn, Neer en Haelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Buggenum

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Buggenum? Het zoeken van de perfecte advocaat in Buggenum is nog niet zo ongecompliceerd. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de allerbeste advocaat in Buggenum te vinden in het flinke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je positie, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Buggenum die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Buggenum
 • Ontslag aanvechten in Buggenum
 • Personen- en Familierecht advocaat Buggenum
 • Arbeidsrecht advocaat Buggenum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Buggenum
 • Strafrecht advocaat Buggenum
 • Letselschade advocaat Buggenum
 • Ondernemingsrecht advocaat Buggenum
 • Civielrecht advocaat Buggenum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Buggenum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Buggenum

Een advocatenkantoor in Buggenum heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Buggenum inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom als het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Buggenum is dat je altijd een individu in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Buggenum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Buggenum

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Buggenum, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Buggenum zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk rechtszaak voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om affaires die niet alleen met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een arbeidsconflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer fijn van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Buggenum. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Buggenum hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Buggenum

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Buggenum. Je kunt een jurist in Buggenum wel regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Buggenum een optie.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Buggenum de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Buggenum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Buggenum.

Letselschade advocaat Buggenum

Een letselschade advocaat in Buggenum kan je helpen om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische fout of een overige oorzaak. Een letselschade advocaat in Buggenum helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een veel breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Buggenum is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Buggenum vindt je vrijblijvend, voordelig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Buggenum.

Letselschade advocaat Buggenum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Buggenum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Buggenum

Indien je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Buggenum in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Buggenum heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Buggenum te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Buggenum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Buggenum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Buggenum

Een echtscheiding is per sé een uitermate pijnlijke en vervelende zaak, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een degelijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Buggenum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Buggenum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Buggenum is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Buggenum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Buggenum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Buggenum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Buggenum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Buggenum

Gewoon goed

14 november 2023

Helder en snel. Dank!

- Marjolein van de Velden

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

7 november 2023

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Sebastiaan Scholten

Top begeleid van begin tot beëindiging proces

3 november 2023

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Wilhelmina Dijkstra

Kritisch begeleid van start tot beëindiging traject

29 oktober 2023

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Danny Groen

Afhandeling was fantastisch

14 oktober 2023

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Daniëlle de Vos

Goedkoop is duurkoop

4 oktober 2023

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Koen Willems

Had dit veel eerder moeten doen

29 september 2023

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Albert Koster

Eenvoudig voortreffelijk

22 september 2023

Hoopte al dat mijn jurist zo slim zou zijn.

- Martin van de Veen

Geen nummer, menselijke behandeling

12 september 2023

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Petra van de Velden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Buggenum

Van Boven & Van der Bruggen Advocaten B.V.

Kapellerpoort 14-16
6041 HZ Roermond
Nederland

0475 333 030
http://www.vbvdb-advocaten.nl/

Gitte Stevens Advocatuur

Kapellerlaan 15
6041 JB Roermond
Nederland

0475 770 990
http://www.gs-advocatuur.nl/

Hameleers & Heemskerk Advocaten

Kapellerlaan 15
6041 JB Roermond
Nederland

0475 770 088
http://www.hh-advocaten.nl/