Advocaat Rotterdam

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Rotterdam?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Rotterdam verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Rotterdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Rotterdam gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Rotterdam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rotterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heinenoord, Poortugaal en Pernis Rotterdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rotterdam

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Rotterdam? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Rotterdam te vinden voor juridische zaken. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar misschien voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Rotterdam. Wegens deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Rotterdam die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rotterdam
 • Ontslag aanvechten in Rotterdam
 • Personen- en Familierecht advocaat Rotterdam
 • Arbeidsrecht advocaat Rotterdam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rotterdam
 • Strafrecht advocaat Rotterdam
 • Letselschade advocaat Rotterdam
 • Ondernemingsrecht advocaat Rotterdam
 • Civielrecht advocaat Rotterdam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rotterdam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rotterdam

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Rotterdam een slim besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Denk hier aan een problematiek met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Haast iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Rotterdam kan je vervolgens verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Rotterdam. Je wilt namelijk een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens altijd een goed idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Rotterdam werkbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Rotterdam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Rotterdam

Om de goede personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Rotterdam. Advocaten in Rotterdam zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Als je een aanvaring allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Rotterdam. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Rotterdam jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rotterdam

Een jurist in Rotterdam mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Rotterdam niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Rotterdam, kijk dan allereerst goed of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Het is zodoende van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rotterdam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rotterdam.

Letselschade advocaat Rotterdam

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Rotterdam wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Rotterdam te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Rotterdam om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende soorten vergoedingen:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rotterdam.

Letselschade advocaat Rotterdam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rotterdam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Rotterdam

Heb je een conflict met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van verscheidene advocatenkantoren op te vragen. Louter zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Rotterdam. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Rotterdam die jij dan werkelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van competent advies op maat.

Vervolgens is een consultgesprek doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rotterdam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rotterdam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rotterdam

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam. Scheiden is natuurlijk over het algemeen ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Rotterdam wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam? Een geschikte kandidaat treffen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Rotterdam echt volkomen simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rotterdam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rotterdam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rotterdam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rotterdam

Deskundig en vakkundig.

24 mei 2024

Geen vraag of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Petrus van Vliet

Proces tot een prima einde

15 mei 2024

Professionele steun gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt!!

- Robin van Loon

Afhandeling was persoonlijk

10 mei 2024

Iedere stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Erg tevreden met het traject.

- Christian Martens

Voelt betrouwbaar

29 april 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me adviseert. Prettig!

- Albert de Groot

Zeer content met onze raadgever

24 april 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Top

- Robertus van de Velde

Prima afgehandeld.

19 april 2024

Duidelijk en snel. Bedankt!

- Adrianus Visser

Competent en vakkundig.

10 april 2024

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Willem van Veen

Betrouwbare advocaat gevonden

4 april 2024

Erg deugdelijk en passend advies ontvangen via de advocaat.

- Maurice Jansen

Aanrader!

24 maart 2024

Een aanrader, een helder verhaal en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Barry Jonker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rotterdam

Professionals Rotterdam

Beursplein 37
3001 DE Rotterdam
Nederland

0800-12128
https://professionalsrotterdam.nl/advocaat

Ozates Advocatuur

Paul Krugerstraat 91A
3072 GD Rotterdam
Nederland

010 843 5321
http://www.ozatesadvocatuur.nl/

Manders Advocaten B.V.

Nieuwe Binnenweg 175b
3014 GL Rotterdam
Nederland

010 476 3060
http://www.mandersadvocaten.nl/content/welkom