Advocaat Rotterdam Albrandswaard

Wil jij een betaalbare advocaat in Rotterdam Albrandswaard die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Rotterdam Albrandswaard verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Rotterdam Albrandswaard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Rotterdam Albrandswaard gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Rotterdam Albrandswaard
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Waarom advocaat Rotterdam Albrandswaard

Ben je op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Rotterdam Albrandswaard? Het zoeken van de beste advocaat in Rotterdam Albrandswaard is nog niet zo ongecompliceerd. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de perfecte advocaat in Rotterdam Albrandswaard te zoeken in het flinke aanbod wat er te vinden is.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Rotterdam Albrandswaard. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Rotterdam Albrandswaard die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rotterdam Albrandswaard
 • Ontslag aanvechten in Rotterdam Albrandswaard
 • Personen- en Familierecht advocaat Rotterdam Albrandswaard
 • Arbeidsrecht advocaat Rotterdam Albrandswaard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rotterdam Albrandswaard
 • Strafrecht advocaat Rotterdam Albrandswaard
 • Letselschade advocaat Rotterdam Albrandswaard
 • Ondernemingsrecht advocaat Rotterdam Albrandswaard
 • Civielrecht advocaat Rotterdam Albrandswaard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rotterdam Albrandswaard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rotterdam Albrandswaard

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Rotterdam Albrandswaard een verstandig besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een prof vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een contract. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Rotterdam Albrandswaard kan je dan verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Rotterdam Albrandswaard. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of particulieren met flink vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Rotterdam Albrandswaard nuttig voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Rotterdam Albrandswaard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Rotterdam Albrandswaard

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Rotterdam Albrandswaard die je ook kunnen assisteren, los van je moeilijkheid. Los van de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Rotterdam Albrandswaard staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Rotterdam Albrandswaard te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Rotterdam Albrandswaard je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het huren van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Rotterdam Albrandswaard, zodat je zeker weet dat je een bedreven iemand treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rotterdam Albrandswaard

Een jurist in Rotterdam Albrandswaard mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Rotterdam Albrandswaard uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Het is dus raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rotterdam Albrandswaard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rotterdam Albrandswaard.

Letselschade advocaat Rotterdam Albrandswaard

Een letselschade advocaat in Rotterdam Albrandswaard kan je begeleiden om een treffende schadeclaim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Rotterdam Albrandswaard helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is daarom een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Rotterdam Albrandswaard is dat hij de gehele procedure voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Rotterdam Albrandswaard vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rotterdam Albrandswaard.

Letselschade advocaat Rotterdam Albrandswaard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rotterdam Albrandswaard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Rotterdam Albrandswaard

Heb je een dispuut met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Het is uiteraard een slim idee om offertes op te vragen bij de diverse advocatenkantoren in de buurt. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Rotterdam Albrandswaard krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je situatie. En zo ben je bovendien verzekerd van competent advies op maat.

Vervolgens hoef je puur nog maar een gesprek in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rotterdam Albrandswaard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rotterdam Albrandswaard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rotterdam Albrandswaard

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Rotterdam Albrandswaard zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam Albrandswaard te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam Albrandswaard is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Rotterdam Albrandswaard veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rotterdam Albrandswaard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rotterdam Albrandswaard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rotterdam Albrandswaard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rotterdam Albrandswaard

Had dit veel sneller moeten doen

26 april 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vorige jurist heb ik door advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman gevonden. Kost iets meer, maar levert ook flink wat meer op.

- René van der Horst

Uiteindelijk gerechtigheid

20 april 2024

Na lang wachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Hanneke van der Laan

Eenvoudig prima

11 april 2024

Hoopte al dat mijn advocaat zo degelijk zou zijn.

- Maarten van den Bosch

Aanrader!

4 april 2024

Een aanrader, een duidelijk gesprek en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Mark Vermeulen

Heb dankzij mijn raadsman een buitengewoon beschaafd geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is daardoor een stuk lager.

28 maart 2024

- Paulus Kuiper

Vertrouwde partner

23 maart 2024

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Fijn!

- Tim van de Veen

Verstand van wetgeving

14 maart 2024

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Mariska de Lange

Altijd bereikbaar voor aanvragen

5 maart 2024

Prima bereikbare advocaat gekregen, erg content.

- Thijs van der Linden

Prima advies gekregen!

26 februari 2024

Duidelijk advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Irene van den Heuvel

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rotterdam Albrandswaard

Manders Advocaten B.V.

Nieuwe Binnenweg 175b
3014 GL Rotterdam
Nederland

010 476 3060
http://www.mandersadvocaten.nl/content/welkom

Collet International Lawyers & Associates B.V.

Mathenesserlaan 195
3014 HB Rotterdam
Nederland

010 270 7909
http://www.colletinternational.nl/

Ben-Saddek Advocatuur

Grondherendijk 84
3082 DJ Rotterdam
Nederland

010 214 3412
http://www.vbadvocaten.nl/