Advocaat Schiedam

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Schiedam?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Schiedam verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Schiedam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Schiedam gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Schiedam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schiedam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heinenoord, Oud Beijerland en Hekelingen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Schiedam

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Schiedam? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Schiedam te zoeken voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de beste advocaat in Schiedam te vinden in het stevige aanbod wat er te vinden is.

Wij assisteren je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Schiedam. Wegens deze tips is het een optie om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Schiedam die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Schiedam
 • Ontslag aanvechten in Schiedam
 • Personen- en Familierecht advocaat Schiedam
 • Arbeidsrecht advocaat Schiedam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Schiedam
 • Strafrecht advocaat Schiedam
 • Letselschade advocaat Schiedam
 • Ondernemingsrecht advocaat Schiedam
 • Civielrecht advocaat Schiedam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Schiedam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Schiedam

Een advocatenkantoor in Schiedam heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Schiedam inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra prettig indien het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Schiedam heb je altijd een mens die in de nabijheid zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Schiedam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Schiedam

Los van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Schiedam te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Schiedam staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het handig om verscheidene advocaten in Schiedam te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Schiedam je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk doorslaggevend, zeker indien de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je onmiddellijk een passend aanbod. Langs ons krijg je immers uitsluitend de allerbeste advocaten in Schiedam, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Schiedam

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Schiedam. Je kunt een jurist in Schiedam immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Schiedam kan je daarbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Schiedam de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Schiedam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Schiedam.

Letselschade advocaat Schiedam

Een letselschade advocaat in Schiedam kan je assisteren om een redelijke claim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Schiedam je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is derhalve een veel breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Schiedam is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Schiedam vindt je vrijblijvend, goedkoop en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Schiedam.

Letselschade advocaat Schiedam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Schiedam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Schiedam

Wanneer je op je werk tegen sommige narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Schiedam in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Schiedam terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Schiedam te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Schiedam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Schiedam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Schiedam

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Schiedam zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Schiedam te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Schiedam is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Schiedam veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Schiedam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Schiedam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Schiedam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Schiedam

Convenant opgemaakt

23 april 2024

Echtscheidingsconvenant was vlug geregeld. Top!

- Elisabeth Veenstra

De advocaat was zeer bereikbaar

19 april 2024

Goed bereikbare raadsman gekregen, erg tevreden.

- Esther Kramer

Super geregeld

12 april 2024

Vlot de geschikte persoon gevonden, aangenaam!

- Remco Smits

Kritisch begeleid van start tot beëindiging proces

6 april 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Angelique Huisman

Goedkoop is duurkoop

28 maart 2024

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Jeffrey de Bruijn

Werkelijke autoriteit binnen rechtsgebied

22 maart 2024

Mijn raadsman had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor erg veel kalmte.

- Antonius de Ruiter

Goedkoop is duurkoop

16 maart 2024

Na opgelicht te zijn door mijn voormalige jurist heb ik dankzij advocaatkaart wel een eerlijke raadsman ontdekt. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Sylvia Meijer

Doorlopend bereikbaar voor vragen

8 maart 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg aangenaam.

- Maarten Wolters

Onverwacht een grote schadeloosstelling toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

1 maart 2024

- Susanne Meijer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Schiedam

Professionals Schiedam

s-Gravelandseweg 258
3125 BK Schiedam
Nederland

0800-12128
https://professionalsschiedam.nl/advocaat

Advocatenkantoor El Joghrafi

Nieuwe Langeweg 149
3194 DC Hoogvliet Rotterdam
Nederland

010 302 0840
http://www.advocatenkantoor-ej.nl/

Durdu c.s. Advocaten

Mathenesserlaan 485
3023 GL Rotterdam
Nederland

010 707 3850
http://www.durducs.nl/