Advocaat Sneek

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Sneek die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Sneek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Sneek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Sneek gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Sneek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sneek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Tjalhuizum, Reahus en IJlst bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sneek

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Sneek? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Sneek te zoeken voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar misschien voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Sneek. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Sneek die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sneek
 • Ontslag aanvechten in Sneek
 • Personen- en Familierecht advocaat Sneek
 • Arbeidsrecht advocaat Sneek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sneek
 • Strafrecht advocaat Sneek
 • Letselschade advocaat Sneek
 • Ondernemingsrecht advocaat Sneek
 • Civielrecht advocaat Sneek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sneek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sneek

Een regionaal advocatenkantoor in Sneek kan beslist uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Sneek helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is altijd wenselijk, maar zeker indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Sneek is dat je natuurlijk een persoon in de buurt hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Sneek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Sneek

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Sneek, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Sneek. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Sneek. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Sneek hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sneek

Een jurist in Sneek is niet altijd een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Sneek verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en hele erbarmelijke advocaten. Echter, hoe prima een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet doen. Hou er dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sneek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sneek.

Letselschade advocaat Sneek

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Sneek je begeleiden. Het kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een overige reden. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Sneek je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is derhalve een veel breder begrip dan louter de fysieke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Sneek is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Sneek vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sneek.

Letselschade advocaat Sneek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sneek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Sneek

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Sneek krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van capabel advies op maat.

Hierna is een adviesgesprek over het algemeen de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is overwegend van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sneek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sneek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sneek

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sneek. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Sneek hebben bij dit traject. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sneek? Een juiste gegadigde treffen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Sneek echt volkomen simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sneek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sneek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sneek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sneek

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

27 juni 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het geding. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Ingrid Gerritsen

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

21 juni 2024

Er is in onze zaak door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Lisette de Bruin

Rechtszaak tot een prima einde

12 juni 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Maartje Martens

Erg tevreden met onze raadgever

4 juni 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Top

- Cindy Sanders

Zoals verwacht

28 mei 2024

Perfect aanbod gekregen.

- Thomas de Groot

Correct verzorgd

19 mei 2024

Had in korte tijd een mooie aanbieding op maat, top!

- Nicolaas de Koning

Werkelijke autoriteit binnen rechtsgebied

15 mei 2024

Mijn raadsman had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Esther de Boer

Professionele en bedreven

11 mei 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Bastiaan van der Meer

Uiteindelijk gerechtigheid

1 mei 2024

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Femke Hermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sneek

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/