Advocaat Reahus

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat uit Reahus die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Reahus verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Reahus – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Reahus gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Reahus
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Reahus, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hinnaard, Tjalhuizum en Folsgare bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Reahus

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Reahus zoekt, je meestal niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Reahus een vervelende. Toch wil je een handige advocaat in Reahus zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een persoon die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat immers aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Reahus en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Daarnaast huur je een advocaat vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Derhalve is het kiezen van een juiste advocaat in Reahus een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Reahus je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Reahus
 • Ontslag aanvechten in Reahus
 • Personen- en Familierecht advocaat Reahus
 • Arbeidsrecht advocaat Reahus
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Reahus
 • Strafrecht advocaat Reahus
 • Letselschade advocaat Reahus
 • Ondernemingsrecht advocaat Reahus
 • Civielrecht advocaat Reahus
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Reahus

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Reahus

Een plaatselijk advocatenkantoor in Reahus kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Reahus helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Reahus heb je altijd een persoon die in de buurt zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Reahus

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Reahus

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Reahus te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Reahus staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Reahus te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins verschil tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Reahus je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar bepalend, zeker indien de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je zeer gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Reahus, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Reahus

Een jurist in Reahus is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Reahus niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Reahus verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Reahus?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Reahus.

Letselschade advocaat Reahus

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Reahus je assisteren. Het kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische misser of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Reahus assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is daarom een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Reahus is dat hij de hele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Reahus vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Reahus.

Letselschade advocaat Reahus zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Reahus zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Reahus

Als je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Reahus in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Reahus terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Reahus te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Reahus.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Reahus en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Reahus

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Reahus. Scheiden is vanzelfsprekend altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Reahus wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Reahus? Een juiste gegadigde tegenkomen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Reahus echt heel gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Reahus in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Reahus in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Reahus

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Reahus

Meest vakkundige raadsman van het land

15 juni 2022

Klikte meteen aardig en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Rob de Lange

Echtscheiding tot fijn eindpunt gebracht

12 juni 2022

Totaal ontzorgd door mijn advocaat gedurende echtscheiding.

- Wouter van der Meer

Eindelijk

31 mei 2022

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Jessica Koster

Door raad en daad geholpen

23 mei 2022

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Uitstekend!
Merci

- David de Jong

Gerechtigheid!

22 mei 2022

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Miranda Dijkstra

Betrouwbare partner

13 mei 2022

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Top!

- Dennis Mol

Snel de goede specialist ontdekt

3 mei 2022

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in gesprek met een partij die exact wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Johan Post

Betrouwbare raadsman gevonden

30 april 2022

Zeer degelijk en gepast advies ontvangen via de advocaat.

- Lisette Driessen

Voelt vertrouwd

18 april 2022

Betrouwbare partij gevonden die me adviseert. Fijn!

- Tim de Koning

Uitgelichte advocatenkantoren uit Reahus

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/