Advocaat Tjalhuizum

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Tjalhuizum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Tjalhuizum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Tjalhuizum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Tjalhuizum gezocht?

Een advocaat in Tjalhuizum vinden

Advocaat Tjalhuizum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 49 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tjalhuizum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijland, Folsgare en Reahus bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Tjalhuizum

Ben je op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Tjalhuizum? Het vinden van de perfecte advocaat in Tjalhuizum is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de perfecte advocaat in Tjalhuizum te zoeken in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Tjalhuizum. Wegens deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Tjalhuizum die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Tjalhuizum
 • Ontslag aanvechten in Tjalhuizum
 • Personen- en Familierecht advocaat Tjalhuizum
 • Arbeidsrecht advocaat Tjalhuizum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Tjalhuizum
 • Strafrecht advocaat Tjalhuizum
 • Letselschade advocaat Tjalhuizum
 • Ondernemingsrecht advocaat Tjalhuizum
 • Civielrecht advocaat Tjalhuizum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Tjalhuizum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Tjalhuizum

Een advocatenkantoor in Tjalhuizum heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Tjalhuizum inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen gewenst, maar vooral wanneer het gaat over lastige juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Tjalhuizum is dat je doorgaans een mens in de omgeving hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Tjalhuizum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Tjalhuizum

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Tjalhuizum, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Tjalhuizum. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Als je een conflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer aardig van pas.

Indien je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Tjalhuizum. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Tjalhuizum jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Tjalhuizum

Een jurist in Tjalhuizum is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Tjalhuizum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Tjalhuizum verricht kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom vooraf even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en hele incompetente advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Het is zodoende raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Tjalhuizum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Tjalhuizum.

Letselschade advocaat Tjalhuizum

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Tjalhuizum je helpen. Dit kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Tjalhuizum je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende behoorlijk verder dan alleen het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een operatie. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Tjalhuizum is dat hij de hele rechtszaak voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Tjalhuizum vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Tjalhuizum.

Letselschade advocaat Tjalhuizum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Tjalhuizum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Tjalhuizum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Tjalhuizum krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. En zo ben je ook verzekerd van vakkundig advies op maat.

Daarna hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Tjalhuizum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Tjalhuizum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Tjalhuizum

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare aangelegenheid, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Logischerwijs is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Tjalhuizum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Tjalhuizum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Tjalhuizum is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Tjalhuizum aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Tjalhuizum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Tjalhuizum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Tjalhuizum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Tjalhuizum

Onverwachts een royale schadeloosstelling toegekend gekregen. Het verdriet is hierdoor een stuk lager.

12 mei 2022

- Raymond Martens

Precies zoals gehoopt

6 mei 2022

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Wilhelmus van de Brink

Echtscheiding goed geregeld

30 april 2022

Complexe overeenkomst goed afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Franciscus van Dongen

Een prof die snapt waar hij het over heeft

19 april 2022

Binnen no-time een deskundige jurist. Dankjewel!

- Richard Dijkstra

Het juridisch uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

13 april 2022

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Pascal Sanders

Enorm vakkundig

5 april 2022

Een echte professional getroffen. Dit zorgde voor heel veel kalmte.

- Miranda de Graaf

De advocaat was hoogst bereikbaar

3 april 2022

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg prettig.

- Koen de Leeuw

Juridische assistentie was aangenaam

25 maart 2022

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Willem Kuiper

Oprecht een vakkundige

17 maart 2022

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de kostenvergoeding was substantieel, dankzij mijn advocaat!

- Annemarie Veenstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Tjalhuizum

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/