Advocaat Someren

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Someren die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Someren verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Someren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Someren gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Someren
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Someren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Maarheeze, Vlierden en Deurne bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Someren

Zoek je een professionele en goede advocaat in Someren? Het zoeken van de beste advocaat in Someren is nog niet zo simpel. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds fijn is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw positie, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Someren die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Someren
 • Ontslag aanvechten in Someren
 • Personen- en Familierecht advocaat Someren
 • Arbeidsrecht advocaat Someren
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Someren
 • Strafrecht advocaat Someren
 • Letselschade advocaat Someren
 • Ondernemingsrecht advocaat Someren
 • Civielrecht advocaat Someren
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Someren

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Someren

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Someren inschakelen een verstandige keuze is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hier aan een problematiek met het loon of bij een gedwongen ontslag. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Someren kan je vervolgens verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Someren. Dit komt voornamelijk door het feit dat iemand hier graag juridisch raad wilt hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor bedrijven of personen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Someren is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Someren

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Someren

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Someren, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Someren zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Wanneer je een aanvaring eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Someren. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Someren hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Someren

Er zijn scenario`s waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Someren. Je kunt een jurist in Someren namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Someren niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Someren kan je hierbij helpen.

Bekijk van tevoren wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Someren verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Someren?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Someren.

Letselschade advocaat Someren

Een letselschade advocaat in Someren kan je helpen om een redelijke schadeclaim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Someren assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Someren is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Someren vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Someren.

Letselschade advocaat Someren zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Someren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Someren

Wanneer je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Someren in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Someren heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Someren te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Someren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Someren en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Someren

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Someren zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Someren te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Someren is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Someren allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Someren in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Someren in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Someren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Someren

Verstand van regelgeving

20 mei 2024

Zoals gewenst, heel erg vakkundig.

- Nathalie Bos

Ontslag op staande voet afgewend

16 mei 2024

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Willem Veenstra

Zoals verwacht

8 mei 2024

Voortreffelijk aanbod gekregen.

- Gerrit Post

Betrouwbare advocaat gevonden

29 april 2024

Zeer solide en correct advies ontvangen van de advocaat.

- Dirk Jacobs

Begeleiding was super

27 april 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Bastiaan Timmermans

Rechtelijk gewoon goed

19 april 2024

De offertes vlot na aanvraag binnen en daardoor snel en goed rechtelijk advies ontvangen.

- Marieke de Bruin

Zoals bedacht

9 april 2024

Aanbieding was keurig.

- Klaas van de Veen

Vertrouwelijke advocaat getroffen

1 april 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Melanie Post

Erg bekwaam

29 maart 2024

Een werkelijke pro gevonden. Dat gaf veel vastigheid gedurende het traject..

- Jolanda Kramer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Someren

Sumrin Advocaten

Speelheuvelplein 10
5711 AR Someren
Nederland

0493 894 752
http://www.sumrin.nl/

Nunc Advocaten B.V.

Vlamovenweg 10
5708 JV Helmond
Nederland

0492 504 320
http://www.nuncadvocaten.nl/

Knopper en Van Stiphout

Kanaaldijk N.W. 43
5707 LB Helmond
Nederland

0492 536 666
http://knopperenvanstiphout.nl/