Advocaat Thorn

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Thorn?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Thorn verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Thorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Thorn gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Thorn
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Thorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stevensweert, Grathem en Maasbracht bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Thorn

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Thorn? Het vinden van de allerbeste advocaat in Thorn is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Thorn te vinden in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Thorn die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Thorn
 • Ontslag aanvechten in Thorn
 • Personen- en Familierecht advocaat Thorn
 • Arbeidsrecht advocaat Thorn
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Thorn
 • Strafrecht advocaat Thorn
 • Letselschade advocaat Thorn
 • Ondernemingsrecht advocaat Thorn
 • Civielrecht advocaat Thorn
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Thorn

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Thorn

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Thorn regelen een geschikte optie is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een specialist die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een contract. Haast elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Thorn kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Thorn. Dit komt overwegend door het feit dat men hier het liefste juridisch raadgeving wilt hebben over deze specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook doorgaans een aardig plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zoveel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Thorn is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Thorn

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Thorn

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Thorn, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Thorn. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Thorn. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Thorn jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Thorn

Een jurist in Thorn is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Thorn niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Thorn, kijk dan eerst goed of de procedure die je wilt beginnen ook middels een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en zeer slechte advocaten. Maar ook de beste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Het is mogelijk belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Thorn?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Thorn.

Letselschade advocaat Thorn

Mogelijk denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Thorn voor je te laten beginnen, echter dit kan wel eens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die goede letselschade advocaat in Thorn te vinden. Het moet toch wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Thorn om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Thorn.

Letselschade advocaat Thorn zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Thorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Thorn

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Thorn in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Thorn heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Thorn.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Thorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Thorn en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Thorn

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Thorn zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Thorn te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Thorn is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Thorn allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Thorn in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Thorn in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Thorn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Thorn

Jurist met verstand

22 juni 2024

Ontzettend handig juridisch raadgeving op maat gehad. Deze hielp geweldig.

- Jeroen van Doorn

Rechtzaak gewonnen!

12 juni 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Laura van Doorn

Forse schade-uitkering gekregen

4 juni 2024

- Eric Smits

Eenvoudig goed

30 mei 2024

Begrijpelijk en snel. Dank je wel!

- Mariska Verbeek

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

25 mei 2024

Zeer betrouwbaar en correct advies ontvangen via de raadsman.

- Marc Scholten

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

12 mei 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het geding. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- René Bos

Enorm vakkundig

10 mei 2024

Mijn raadsman had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Jacoba Kuiper

Vertrouwde partij

29 april 2024

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Geweldig!

- Christian de Koning

Zoals bedacht

23 april 2024

Prima aanbod ontvangen.

- Hanneke Sanders

Uitgelichte advocatenkantoren uit Thorn

Advocatenkantoor Consigliera

Graaf 29
6101 CC Echt
Nederland

046 451 5221
https://www.consigliera.nl/

Mulders Advocaten

Houtstraat 56
6102 BK Echt
Nederland

0475 419 419
https://www.mulders-advocaten.nl/

Hilkens Advocaten

Wilhelminalaan 232
6101 JL Echt
Nederland

0475 485 080
http://www.hilkens.nl/