Advocaat Ittervoort

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Ittervoort die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ittervoort verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ittervoort – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Ittervoort gezocht?

Een advocaat uit Ittervoort vinden

Advocaat Ittervoort
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ittervoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stevensweert, Grathem en Kelpen Oler bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ittervoort

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Ittervoort zoekt, je over het algemeen niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Meestal gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Ittervoort als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een handige advocaat in Ittervoort vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Ittervoort is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Hiernaast is een advocaat meestal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Derhalve is het kiezen van een juiste advocaat in Ittervoort een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je onwijs in je speurtocht naar een goede advocaat in Ittervoort. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ittervoort
 • Ontslag aanvechten in Ittervoort
 • Personen- en Familierecht advocaat Ittervoort
 • Arbeidsrecht advocaat Ittervoort
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ittervoort
 • Strafrecht advocaat Ittervoort
 • Letselschade advocaat Ittervoort
 • Ondernemingsrecht advocaat Ittervoort
 • Civielrecht advocaat Ittervoort
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ittervoort

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ittervoort

Een advocatenkantoor in Ittervoort heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Ittervoort inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ittervoort heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Ittervoort

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Ittervoort

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Ittervoort die je verder kunnen helpen, ongeacht je probleemgeval. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Ittervoort staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Toch is het handig om allerlei advocaten in Ittervoort te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins contrast tussen de tarieven van advocaten. Overigens moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Ittervoort je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk bepalend, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je zeer gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Ittervoort, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ittervoort

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Ittervoort. Je kunt een jurist in Ittervoort immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Niettemin is een jurist in Ittervoort niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Ittervoort kan je daarbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Ittervoort de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ittervoort?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ittervoort.

Letselschade advocaat Ittervoort

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Ittervoort je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Ittervoort helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is zodoende een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Ittervoort is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een snel herstel. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Ittervoort vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ittervoort.

Letselschade advocaat Ittervoort zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ittervoort zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ittervoort

Wanneer je op je werk tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Ittervoort in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Ittervoort heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Ittervoort te vinden.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ittervoort.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ittervoort en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ittervoort

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ittervoort. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Ittervoort wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo informatie aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ittervoort? Een juiste kandidaat vinden is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Ittervoort echt volkomen makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ittervoort in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ittervoort in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ittervoort

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ittervoort

Moment voor actie

4 mei 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Top!

Gauw afgehandeld

- Pascal van Loon

Voorbeeldig afgehandeld

23 april 2024

Had binnen korte periode een goede aanbieding op maat, super!

- Richard van Dongen

Een prof die weet waar die het over heeft

17 april 2024

Snel de geschikte man gevonden. Prachtig!

- Peter van den Broek

Eersterangs advocaat gevonden

12 april 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Super.

- Tessa Koster

Eindelijk

31 maart 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Petra van der Meer

Persoonlijk bijgestaan

25 maart 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Ilona van de Pol

De raadsman was zeer bereikbaar

19 maart 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Jeffrey van de Berg

Tijd voor actie

12 maart 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!

Offertes snel binnen*
De offertes waren snel binnen en daardoor konden we vlug met een advocaat in zee.

- Kelly van Beek

Echtscheiding goed begeleid

8 maart 2024

Complexe zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Christiaan Evers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ittervoort

Advocatenkantoor Consigliera

Graaf 29
6101 CC Echt
Nederland

046 451 5221
https://www.consigliera.nl/

Mulders Advocaten

Houtstraat 56
6102 BK Echt
Nederland

0475 419 419
https://www.mulders-advocaten.nl/

Hilkens Advocaten

Wilhelminalaan 232
6101 JL Echt
Nederland

0475 485 080
http://www.hilkens.nl/