Advocaat Vlaardingen

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Vlaardingen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Vlaardingen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Vlaardingen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Vlaardingen gezocht?

Een advocaat in Vlaardingen vinden

Advocaat Vlaardingen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vlaardingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oud Beijerland, Zuidland en Geervliet bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Vlaardingen

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Vlaardingen zoekt, je over het algemeen niet in een allerbeste bui bent. Meestal gaan juristen samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Vlaardingen als een extra drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Vlaardingen een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Vlaardingen is immers de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Tevens huur je een advocaat meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Daardoor is het kiezen van een juiste advocaat in Vlaardingen een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Vlaardingen je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Vlaardingen
 • Ontslag aanvechten in Vlaardingen
 • Personen- en Familierecht advocaat Vlaardingen
 • Arbeidsrecht advocaat Vlaardingen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Vlaardingen
 • Strafrecht advocaat Vlaardingen
 • Letselschade advocaat Vlaardingen
 • Ondernemingsrecht advocaat Vlaardingen
 • Civielrecht advocaat Vlaardingen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Vlaardingen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Vlaardingen

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Vlaardingen regelen een goede optie is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een specialist die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een problemen met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Vlaardingen kan je vervolgens verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Vlaardingen. Je wilt immers een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens natuurlijk een goed plan, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Vlaardingen nuttig voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Vlaardingen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Vlaardingen

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Vlaardingen, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Vlaardingen. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een goed gesprek. Wanneer je een conflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer fijn van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Vlaardingen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Vlaardingen vooral gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Vlaardingen

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Vlaardingen. Op de eerste plaats is het een optie om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Vlaardingen. Er zijn wel veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Toch is een jurist in Vlaardingen niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Vlaardingen kan je hiermee helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Vlaardingen de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Vlaardingen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Vlaardingen.

Letselschade advocaat Vlaardingen

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Vlaardingen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die geschikte letselschade advocaat in Vlaardingen te vinden. Je zoekt altijd wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Vlaardingen om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Vlaardingen.

Letselschade advocaat Vlaardingen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Vlaardingen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Vlaardingen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Louter zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Vlaardingen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. Professionaliteit is namelijk wel enorm fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Daarna is een consultgesprek doorgaans de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Vlaardingen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Vlaardingen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Vlaardingen

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden partners een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Vlaardingen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Vlaardingen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Vlaardingen is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Vlaardingen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Vlaardingen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Vlaardingen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Vlaardingen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Vlaardingen

Uitermate bekwaam

20 juni 2024

Een werkelijke prof gevonden. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Gerrit Brouwer

Echt een specialist

15 juni 2024

Door mijn raadsman een onverslaanbare zaak opgebouwd en een behoorlijke schade-uitkering gekregen voor opgelopen letsel.

- Michel van Wijk

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

5 juni 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Wouter van der Horst

Doorlopend bereikbaar voor vragen

27 mei 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer aangenaam.

- René van Wijk

Aanrader!

24 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Nienke Schouten

Gewoon goed

16 mei 2024

Begrijpelijk en snel. Dank!

- Rutger Kuipers

Verstand van regelgeving

10 mei 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Thomas van Beek

Rechtzaak gewonnen!

4 mei 2024

Dankzij mijn voortreffelijke jurist uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Sabrina van de Pol

Echtscheiding goed geregeld

23 april 2024

Complexe regeling kritisch afgehandeld door raadsman. Dank jullie wel.

- Barbara van de Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Vlaardingen

Professionals Vlaardingen

Olivier van Noortlaan 108-118
3133 AT Vlaardingen
Nederland

0800-12128
https://professionalsvlaardingen.nl/advocaat

Advocatenkantoor El Joghrafi

Nieuwe Langeweg 149
3194 DC Hoogvliet Rotterdam
Nederland

010 302 0840
http://www.advocatenkantoor-ej.nl/

K. Heezen-Venema Advocaat en scheidingsbemiddelaar

Doen Beijenszlaan 62
3176 XA Poortugaal
Nederland

010 501 6069
http://www.heezen-venema.nl/