Advocaat Voerendaal

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Voerendaal?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Voerendaal verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Voerendaal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Voerendaal gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Voerendaal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Voerendaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heerlen, Hoensbroek en Nuth bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Voerendaal

Als je een advocaat in Voerendaal zoekt, heeft dat over het algemeen een aanleiding. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Voerendaal een vervelende. Toch is het vinden van de passende advocaat in Voerendaal een project die van belang is. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het verstandig is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Voerendaal en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Hiernaast huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Voerendaal een serieuze taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je enorm in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Voerendaal. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Voerendaal
 • Ontslag aanvechten in Voerendaal
 • Personen- en Familierecht advocaat Voerendaal
 • Arbeidsrecht advocaat Voerendaal
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Voerendaal
 • Strafrecht advocaat Voerendaal
 • Letselschade advocaat Voerendaal
 • Ondernemingsrecht advocaat Voerendaal
 • Civielrecht advocaat Voerendaal
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Voerendaal

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Voerendaal

Een regionaal advocatenkantoor in Voerendaal kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Voerendaal inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig wanneer het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Voerendaal heb je doorgaans een mens die in de nabijheid zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Voerendaal

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Voerendaal

Los van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Voerendaal te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Voerendaal staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het goed om diverse advocaten in Voerendaal te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Voerendaal je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het huren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen een geschikt aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Voerendaal, zodat je zeker weet dat je een kundig iemand treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Voerendaal

Een jurist in Voerendaal is niet altijd een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Voerendaal niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Voerendaal, kijk dan ten eerste nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Voerendaal?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Voerendaal.

Letselschade advocaat Voerendaal

Mogelijk denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Voerendaal voor je te laten starten, maar dit kan wel eens voor narigheden zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Voerendaal te traceren. Het moet immers wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Voerendaal die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Voerendaal.

Letselschade advocaat Voerendaal zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Voerendaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Voerendaal

Als je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Voerendaal in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Voerendaal heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Voerendaal te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Voerendaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Voerendaal en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Voerendaal

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Logischerwijs is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Voerendaal zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Voerendaal te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Voerendaal is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Voerendaal behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Voerendaal in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Voerendaal in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Voerendaal

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Voerendaal

Werkelijke autoriteit binnen rechtsgebied

18 juni 2024

Een echte pro ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Wouter Schouten

Kennis van regelgeving

10 juni 2024

Zoals vermoed, enorm vakkundig.

- Ingrid Jonker

Altijd bereikbaar voor aanvragen

2 juni 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel aangenaam.

- Marianne de Leeuw

Vakkundige advocaat

31 mei 2024

Binnen no-time een vakkundige raadsman. Fantastisch!

- Vanessa Evers

Raadsman met verstand

20 mei 2024

Geweldig handig rechtelijk raadgeving op maat gekregen. Dit hielp heel erg.

- Jeroen Bakker

Vlug een deskundige professional

17 mei 2024

Na de offertes razendsnel de passende keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Diana Bosman

Zorgvuldig afgehandeld

9 mei 2024

Had in korte periode een goede offerte op maat, geweldig!

- Joris van Loon

Gerechtigheid!

30 april 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Iris Dekker

Rechtzaak gewonnen!

24 april 2024

Dankzij mijn voortreffelijke raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Adriaan Kuiper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Voerendaal

Advocatenkantoor Bolton

Rennemigstraat 17
6413 BR Heerlen
Nederland

045 888 7464
http://www.advocatenkantoorbolton.nl/

Van Bekkum Advocatuur

Dautzenbergstraat 7
6411 LA Heerlen
Nederland

045 549 1261
http://www.vanbekkumadvocatuur.nl/

Advocaten Van Montfort

Tempsplein 29
6411 ET Heerlen
Nederland

045 574 1000
http://www.montfortadvocaten.nl/