Advocaat Hoensbroek

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Hoensbroek?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Hoensbroek verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Hoensbroek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Hoensbroek gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Hoensbroek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoensbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Merkelbeek, Amstenrade en Oirsbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hoensbroek

Wanneer je een advocaat in Hoensbroek zoekt, heeft dat vaak een reden. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Hoensbroek een vervelende. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Hoensbroek een karwei die van belang is. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Hoensbroek is namelijk de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Daarnaast is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Hoensbroek een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je enorm in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Hoensbroek. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hoensbroek
 • Ontslag aanvechten in Hoensbroek
 • Personen- en Familierecht advocaat Hoensbroek
 • Arbeidsrecht advocaat Hoensbroek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hoensbroek
 • Strafrecht advocaat Hoensbroek
 • Letselschade advocaat Hoensbroek
 • Ondernemingsrecht advocaat Hoensbroek
 • Civielrecht advocaat Hoensbroek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hoensbroek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hoensbroek

Een advocatenkantoor in Hoensbroek heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Hoensbroek inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Hoensbroek heb je altijd nog een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Hoensbroek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Hoensbroek

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Hoensbroek te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Hoensbroek staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het handig om allerlei advocaten in Hoensbroek te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Hoensbroek je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het huren van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Hoensbroek, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hoensbroek

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Hoensbroek. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Hoensbroek. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Hoensbroek niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Hoensbroek kan je hiermee helpen.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Hoensbroek verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hoensbroek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hoensbroek.

Letselschade advocaat Hoensbroek

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Hoensbroek wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die geschikte letselschade advocaat in Hoensbroek te vinden. Het moet tenslotte wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Hoensbroek om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hoensbroek.

Letselschade advocaat Hoensbroek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hoensbroek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hoensbroek

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Het is natuurlijk een fatsoenlijk plan om offertes aan te vragen bij de diverse bedrijven in de regio. Louter zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Hoensbroek. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Bekwaamheid is immers wel erg prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Vervolgens hoef je louter nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hoensbroek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hoensbroek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hoensbroek

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook als je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hoensbroek zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Hoensbroek te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Hoensbroek is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Hoensbroek flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hoensbroek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hoensbroek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hoensbroek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hoensbroek

Rechtelijke advies

23 april 2024

Geweldig prettig juridisch raadgeving op maat ontvangen. Dit scheelde enorm veel.

- Jan van Dam

Echtscheiding goed begeleid

17 april 2024

Complexe schikking top afgehandeld door raadsman. Dank jullie wel.

- Melanie van de Veen

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

7 april 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Jelle Vink

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

2 april 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Sjoerd Jansen

Goedkoop is duurkoop

24 maart 2024

Na opgelicht te zijn door mijn vorige jurist heb ik via advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat gevonden. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Mariska Hoekstra

Exact zoals verwacht

17 maart 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Nicolaas de Lange

Prima advocaat gevonden

15 maart 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Top

- Richard Post

Prima begeleid van begin tot einde traject

5 maart 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Martin van de Veen

Prettige juridische bijstand

26 februari 2024

Geholpen door een prof die heel erg met me meeleeft, zeer prettig.

- Danny van der Linden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hoensbroek

Advocatenkantoor Bolton

Rennemigstraat 17
6413 BR Heerlen
Nederland

045 888 7464
http://www.advocatenkantoorbolton.nl/

Ed Engelen advocaat

Goswijnstraat 4
6367 EB Voerendaal
Nederland

045 888 7242
http://www.engelenadvocaten.nl/

Spera & Partners Advocaten & Rechtsanwälte

Valkenburgerweg 18
6411 BN Heerlen
Nederland

045 400 9591
http://www.spera-ar.nl/