Advocaat Dedgum

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Dedgum?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Dedgum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Dedgum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Dedgum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Dedgum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dedgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijhuizum, Tjerkwerd en Exmorra bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Dedgum

Zoek je een professionele en goede advocaat in Dedgum? Het zoeken van de perfecte advocaat in Dedgum is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds plezierig is, maar echt voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij je omstandigheid, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Dedgum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Dedgum
 • Ontslag aanvechten in Dedgum
 • Personen- en Familierecht advocaat Dedgum
 • Arbeidsrecht advocaat Dedgum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Dedgum
 • Strafrecht advocaat Dedgum
 • Letselschade advocaat Dedgum
 • Ondernemingsrecht advocaat Dedgum
 • Civielrecht advocaat Dedgum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Dedgum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Dedgum

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Dedgum inschakelen een juiste keuze is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een contract. Bijna iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Dedgum kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Dedgum. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch begeleiding wil hebben over die specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook altijd een aardig plan, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Dedgum is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Dedgum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Dedgum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Dedgum die je verder kunnen assisteren, los van je probleem. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Dedgum staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het goed om verscheidene advocaten in Dedgum te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Dedgum je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm bepalend, zeker wanneer de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je zeer eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers alleen de allerbeste advocaten in Dedgum, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Dedgum

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Dedgum. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Dedgum. Er zijn immers veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Dedgum mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Dedgum de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Dedgum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Dedgum.

Letselschade advocaat Dedgum

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Dedgum je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Dedgum assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Dedgum is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Dedgum vindt je vrijblijvend, rendabel en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Dedgum.

Letselschade advocaat Dedgum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Dedgum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Dedgum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is natuurlijk een goed idee om offertes aan te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Dedgum krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Dedgum die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van bekwaam advies op maat.

Naderhand is een adviesgesprek doorgaans de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Dedgum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Dedgum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Dedgum

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en vervelende affaire, ook als je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden partners een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Dedgum zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Dedgum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Dedgum is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Dedgum aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Dedgum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Dedgum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Dedgum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Dedgum

Iemand die snapt waar die het over heeft

10 mei 2022

Binnen no-time een vakkundige raadsman. Uitstekend!

- Bram Willems

Prima advies gekregen!

4 mei 2022

Een aanrader, een helder gesprek en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Martine de Ruiter

Voelt overtuigend

26 april 2022

Betrouwbare partij gevonden die me ondersteunt. Aangenaam!

- René Groen

De raadsman was zeer bereikbaar

19 april 2022

Top bereikbare advocaat gekregen, erg content.

- Jacobus Peters

Rechtszaak tot een prima einde

17 april 2022

Professionele steun gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt!!

- Kelly Visser

Rechtelijke advies

6 april 2022

Duidelijk vakkundige raadsman gevonden. Dit scheelde enorm veel.

- Wilhelmina de Leeuw

Onverwachts een flinke schadevergoeding toegekend gekregen. Het verdriet is hierdoor een stuk minder.

31 maart 2022

- Jasper van Vliet

Afhandeling was persoonlijk

27 maart 2022

Juridische woordgebruik helder vertaald in het traject. Hierdoor erg content met de begeleiding.

- Robin Boer

Vlot en passende raadsman gevonden

17 maart 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Catharina Peeters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Dedgum

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/