Advocaat Hieslum

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Hieslum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Hieslum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Hieslum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Hieslum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Hieslum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hieslum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijhuizum, Dedgum en Tjerkwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hieslum

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Hieslum? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Hieslum is nog niet zo eenvoudig. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de allerbeste advocaat in Hieslum te zoeken in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Hieslum. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Hieslum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hieslum
 • Ontslag aanvechten in Hieslum
 • Personen- en Familierecht advocaat Hieslum
 • Arbeidsrecht advocaat Hieslum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hieslum
 • Strafrecht advocaat Hieslum
 • Letselschade advocaat Hieslum
 • Ondernemingsrecht advocaat Hieslum
 • Civielrecht advocaat Hieslum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hieslum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hieslum

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Hieslum een handig besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een prof vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een goede oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Denk hierbij aan een problemen met het loon of bij een gedwongen ontslag. Zo goed als iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Hieslum kan je hier uitstekend bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Hieslum. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch advies wil hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens altijd een verstandig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Hieslum is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Hieslum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Hieslum

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Hieslum die je ook kunnen bijstaan, los van je probleemgeval. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw kwesties op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Hieslum staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Hieslum te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Hieslum je je het beste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar van belang, zeker als de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Hieslum, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hieslum

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Hieslum. Je kunt een jurist in Hieslum wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Hieslum mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Hieslum de procedure echt uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hieslum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hieslum.

Letselschade advocaat Hieslum

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Hieslum je begeleiden. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige oorzaak hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Hieslum je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom behoorlijk verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Hieslum is dat hij de hele rechtszaak voor je kan verrichten, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Hieslum vindt je vrijblijvend, voordelig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hieslum.

Letselschade advocaat Hieslum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hieslum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hieslum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Het is uiteraard een goed plan om offertes op te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de buurt. Uitsluitend zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Hieslum. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Deskundigheid is namelijk wel zeer aangenaam voor bij juridische affaires.

Naderhand hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is overwegend van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hieslum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hieslum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hieslum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hieslum. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Hieslum hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hieslum? Een juiste gegadigde opsporen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Hieslum echt heel makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hieslum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hieslum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hieslum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hieslum

Inhoudelijk en vakkundig.

9 mei 2022

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Anne de Boer

Juridische begeleiding

5 mei 2022

Ontzettend aangenaam rechtelijk raad op maat ontvangen. Het hielp gigantisch.

- Natasja Schipper

Geweldenaar in zijn discipline

25 april 2022

Dankzij mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een grote schadevergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Wouter van Dongen

Iemand die weet waar die het over heeft

20 april 2022

Direct de juiste man gevonden. Grandioos!

- Steven van Dijk

Door raad en daad bijgestaan

12 april 2022

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn raadsman stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Offertes gauw binnen*
Vlot de offertes gekregen en een juiste jurist gevonden.

- Bas van der Laan

Snel een passende advocaat geregeld.

6 april 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Bastiaan de Groot

Prima geregeld.

3 april 2022

Duidelijk en vlot. Bedankt!

- Raymond Post

Zoals verwacht

25 maart 2022

Uitstekend aanbod gekregen.

- Joris de Ruiter

Beste raadsman van Holland

19 maart 2022

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en samen de winst behaald voor de rechter.

- Iris de Groot

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hieslum

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/