Advocaat Amstelhoek

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Amstelhoek?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Amstelhoek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Amstelhoek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Amstelhoek gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Amstelhoek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amstelhoek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Waverveen, Wilnis en Mijdrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Amstelhoek

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Amstelhoek zoekt, je gemiddeld genomen niet in een vrolijke bui bent. Dikwijls gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Amstelhoek als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een juiste advocaat in Amstelhoek vinden. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Amstelhoek en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Ook is een jurist regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Vandaar is het kiezen van een geschikte advocaat in Amstelhoek een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je enorm in je expeditie naar een praktische advocaat in Amstelhoek. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Amstelhoek
 • Ontslag aanvechten in Amstelhoek
 • Personen- en Familierecht advocaat Amstelhoek
 • Arbeidsrecht advocaat Amstelhoek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Amstelhoek
 • Strafrecht advocaat Amstelhoek
 • Letselschade advocaat Amstelhoek
 • Ondernemingsrecht advocaat Amstelhoek
 • Civielrecht advocaat Amstelhoek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Amstelhoek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Amstelhoek

Een plaatselijk advocatenkantoor in Amstelhoek kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Amstelhoek inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is meestal gewild, maar voornamelijk wanneer het gaat over lastige juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Amstelhoek is dat je over het algemeen iemand in de buurt hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Amstelhoek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Amstelhoek

Om de juiste personen in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Amstelhoek. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Amstelhoek. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Amstelhoek. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Amstelhoek overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Amstelhoek

Een jurist in Amstelhoek is niet altijd een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Amstelhoek niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Amstelhoek verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet doen. Het is mogelijk raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Amstelhoek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Amstelhoek.

Letselschade advocaat Amstelhoek

Een letselschade advocaat in Amstelhoek kan je begeleiden om een passende claim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Amstelhoek assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan enkel het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Amstelhoek is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Amstelhoek vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Amstelhoek.

Letselschade advocaat Amstelhoek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Amstelhoek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Amstelhoek

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Amstelhoek in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Amstelhoek heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daardoor is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Amstelhoek.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Amstelhoek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Amstelhoek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Amstelhoek

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Amstelhoek zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Amstelhoek te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Amstelhoek is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Amstelhoek behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Amstelhoek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Amstelhoek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Amstelhoek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Amstelhoek

Een persoon die snapt waar die het over heeft

24 april 2024

In minder dan no-time een kundige advocaat. Geweldig!

- Nienke Bakker

Super gegaan

14 april 2024

Vlug de geschikte persoon getroffen, fijn!

- Johan Brouwer

Echtscheiding ging correct

12 april 2024

Door mijn raadsman geen zorgen gekregen gedurende de scheiding van mijn levenspartner.

- Michiel de Bruijn

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

2 april 2024

Er is in onze zaak door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Sabine Jacobs

Echte vakkundige binnen rechtsgebied

25 maart 2024

Een echte prof ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel ontspanning.

- Arie van de Ven

Zeer content met onze raadgever

20 maart 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Cornelia Hermans

Goede juridische assistentie

12 maart 2024

Geholpen door een persoon die enorm met me meeleeft, zeer aangenaam.

- Maarten Jansen

Goed geregeld.

4 maart 2024

Rap en duidelijk afgehandeld. Bedankt!

- Femke van der Meulen

Begeleiding was persoonlijk

28 februari 2024

Elke stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Daarom zeer content met de begeleiding.

- Dennis Postma

Uitgelichte advocatenkantoren uit Amstelhoek

Hendrikx Advocaten

Industrieweg 23
3641 RK Mijdrecht
Nederland

0297 250 018
https://www.hendrikxadvocaten.nl/

Tijsterman Advocaten

Admiraal van Ghentlaan 59
1421 XL Uithoorn
Nederland

0297 569 111
http://www.tijstermanadvocaten.nl/

Ronday & Hartman Advocaten

Hoofdweg 6
3641 PS Mijdrecht
Nederland

0297 287 040
http://www.ronday.eu/