Advocaat Anjum

Wil jij een betaalbare advocaat in Anjum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Anjum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Anjum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Anjum gezocht?

Een advocaat in Anjum vinden

Advocaat Anjum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Anjum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Moddergat, Morra en Paesens bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Anjum

Indien je een advocaat in Anjum zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Anjum een nare. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Anjum een project die belangrijk is. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Anjum en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Daarnaast is een jurist meestal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het zoeken van een handige advocaat in Anjum een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je flink in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Anjum. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Anjum
 • Ontslag aanvechten in Anjum
 • Personen- en Familierecht advocaat Anjum
 • Arbeidsrecht advocaat Anjum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Anjum
 • Strafrecht advocaat Anjum
 • Letselschade advocaat Anjum
 • Ondernemingsrecht advocaat Anjum
 • Civielrecht advocaat Anjum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Anjum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Anjum

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Anjum een goed besluit is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een prof die constant op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Denk hierbij aan een problemen met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Vrijwel iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Anjum kan je hier uitstekend bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Anjum. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of mensen met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Anjum is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Anjum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Anjum

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Anjum, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Anjum. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet zuiver met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Als je een conflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Anjum. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Anjum jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Anjum

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Anjum. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Anjum. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Anjum niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Anjum kan je hiermee helpen.

Controleer vooraf wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Anjum uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt simpelweg voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Anjum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Anjum.

Letselschade advocaat Anjum

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Anjum je helpen. Het kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische fout of een andere oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Anjum je verder. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Anjum is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Anjum vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Anjum.

Letselschade advocaat Anjum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Anjum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Anjum

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Anjum in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Anjum heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Anjum te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Anjum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Anjum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Anjum

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Anjum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Anjum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Anjum is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Anjum allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Anjum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Anjum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Anjum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Anjum

Erg tevreden met onze raadsman

30 april 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de begeleiding na onze aanrijding. Top

- Jessica van Dam

Een professional die snapt waar hij het over heeft

21 april 2024

Direct de juiste man ontdekt. Dankjewel!

- Peter de Bruijn

Kennis van de wet

18 april 2024

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Wilhelmus van Vliet

Prima geregeld.

8 april 2024

Vlot en verhelderend geregeld. Bedankt!

- Cornelia Vermeulen

Deskundig en vakkundig.

4 april 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Adrianus Driessen

Erg tevreden met onze raadsman

25 maart 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Nancy van der Meulen

Raadsman met verstand

22 maart 2024

Geweldig goed juridisch advies op maat gehad. Dat scheelde geweldig veel.

- Janneke Prins

Echtscheiding goed geregeld

10 maart 2024

Ingewikkelde schikking top afgehandeld door raadsman. Dank u wel!

- Martin de Bruin

Erg gelukkig met onze raadgever

6 maart 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Super.

- Robertus van den Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Anjum

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/