Advocaat Lioessens

Wil jij een professionele advocaat in Lioessens die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lioessens verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lioessens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Lioessens gezocht?

Een advocaat in Lioessens vinden

Advocaat Lioessens
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lioessens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nes, Moddergat en Morra bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lioessens

Ben jij op zoek naar een juiste en professionele advocaat in Lioessens? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Lioessens te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de beste advocaat in Lioessens te zoeken in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Lioessens die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lioessens
 • Ontslag aanvechten in Lioessens
 • Personen- en Familierecht advocaat Lioessens
 • Arbeidsrecht advocaat Lioessens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lioessens
 • Strafrecht advocaat Lioessens
 • Letselschade advocaat Lioessens
 • Ondernemingsrecht advocaat Lioessens
 • Civielrecht advocaat Lioessens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lioessens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lioessens

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Lioessens inschakelen een juiste optie is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een pro vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Haast iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Lioessens kan je vervolgens verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Lioessens. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men hier graag juridisch advies wil hebben over deze specifieke zaak. Voor organisaties of personen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om flink geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Lioessens is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Lioessens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Lioessens

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Lioessens, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Lioessens zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Indien je een onenigheid allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer goed van pas.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Lioessens. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Lioessens vooral gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lioessens

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Lioessens. Je kunt een jurist in Lioessens wel regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Lioessens niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Lioessens kan je hiermee helpen.

Verifiëer van tevoren wel iedere keer even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Lioessens uitgevoerd kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lioessens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lioessens.

Letselschade advocaat Lioessens

Een letselschade advocaat in Lioessens kan je helpen om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een andere oorzaak hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Lioessens je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom behoorlijk verder dan alleen het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Lioessens is dat hij de hele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Lioessens vindt je vrijblijvend, gunstig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lioessens.

Letselschade advocaat Lioessens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lioessens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lioessens

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Het is natuurlijk een verstandig plan om offertes op te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de buurt. Alleen zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Lioessens. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je altijd verzekerd van deskundig advies op maat.

Dan is een adviesgesprek normaliter de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lioessens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lioessens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lioessens

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lioessens. Scheiden is uiteraard altijd vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Lioessens wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lioessens? Een goede gegadigde tegenkomen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Lioessens echt erg gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lioessens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lioessens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lioessens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lioessens

Rechtzaak gewonnen!

16 januari 2024

Dankzij mijn uitstekende jurist uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Sander van Loon

Beste jurist van het land

10 januari 2024

Ervaarde een juiste klik met mijn raadsman en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Sebastiaan Driessen

Erg bekwaam

6 januari 2024

Een echte pro gevonden. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Margaretha van de Veen

Had dit veel sneller moeten doen

28 december 2023

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig raadsman heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat ontdekt. Had ik veel eerder moeten doen.

- Thijs Kuiper

Snel een deskundige professional

18 december 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik rap in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Anne Hoekstra

Echtscheiding goed begeleid

15 december 2023

Complexe overeenkomst goed afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Joris van der Meulen

Echtscheiding super geregeld

8 december 2023

Complexe zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Jeffrey Vermeulen

Royale vergoeding gekregen

3 december 2023

- Jeffrey van de Brink

Jurist met verstand

25 november 2023

Geweldig aangenaam juridisch raad op maat gehad. Dit hielp gigantisch.

- Michiel van der Horst

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lioessens

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/