Advocaat Moddergat

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Moddergat die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Moddergat verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Moddergat – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Moddergat gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Moddergat
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Moddergat, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nes, Morra en Paesens bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Moddergat

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Moddergat? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Moddergat is nog niet zo simpel. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds plezierig is, maar in ieder geval voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Wegens deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Moddergat die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Moddergat
 • Ontslag aanvechten in Moddergat
 • Personen- en Familierecht advocaat Moddergat
 • Arbeidsrecht advocaat Moddergat
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Moddergat
 • Strafrecht advocaat Moddergat
 • Letselschade advocaat Moddergat
 • Ondernemingsrecht advocaat Moddergat
 • Civielrecht advocaat Moddergat
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Moddergat

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Moddergat

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Moddergat regelen een goede optie is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een specialist die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat veelal prima van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Vrijwel iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Moddergat kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Moddergat. Dit komt vooral door het feit dat men hier het liefste juridisch advies wil hebben over deze specifieke zaak. Voor organisaties of mensen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Moddergat is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Moddergat

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Moddergat

Om de juiste personen in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Moddergat. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Moddergat. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet alleen met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een aanvaring eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Moddergat. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Moddergat jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Moddergat

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Moddergat. Op de eerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Moddergat. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desondanks is een jurist in Moddergat niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Moddergat kan je daarbij helpen.

Verifiëer van tevoren wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Moddergat verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Moddergat?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Moddergat.

Letselschade advocaat Moddergat

Een letselschade advocaat in Moddergat kan je helpen om een treffende schadevordering te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een overige aanleiding hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Moddergat je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Moddergat is dat hij de hele rechtszaak voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Moddergat vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Moddergat.

Letselschade advocaat Moddergat zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Moddergat zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Moddergat

Indien je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Moddergat in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Moddergat terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daardoor is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Moddergat.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Moddergat.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Moddergat en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Moddergat

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Moddergat zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Moddergat te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Moddergat is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Moddergat allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Moddergat in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Moddergat in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Moddergat

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Moddergat

Raadsman met kennis

30 juni 2024

Ontzettend prettig juridisch advies op maat gekregen. Dat scheelde geweldig veel.

- Jasper Veenstra

Kritisch begeleid van start tot beëindiging traject

25 juni 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Wilhelmus Scholten

Geen nummer, menselijke afhandeling

18 juni 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Joost Bosman

Door raad en daad bijgestaan

13 juni 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn advocaat stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Snel geregeld

- Daniëlle Schipper

Uitermate vakkundig

3 juni 2024

Een echte professional getroffen. Dit zorgde voor enorm veel ontspanning.

- Jessica van der Laan

Scheiding ging vertrouwd

29 mei 2024

Door mijn jurist geen moeilijkheden gekregen tijdens de echtscheiding van mijn partner.

- Cornelia van de Velde

Echtscheiding goed begeleid

23 mei 2024

Complexe overeenkomst kritisch afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Joyce Janssen

Kennis van zaken

16 mei 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Niels van Dongen

Juridische assistentie was aangenaam

9 mei 2024

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Mark Vos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Moddergat

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/