Advocaat Arcen

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Arcen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Arcen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Arcen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Arcen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Arcen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Arcen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Grubbenvorst, Lottum en Melderslo bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Arcen

Als je een advocaat in Arcen zoekt, heeft dat vaak een reden. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Arcen een nare. Toch wil je een juiste advocaat in Arcen vinden. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het verstandig is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Arcen en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Ook is een jurist vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Derhalve is het kiezen van een handige advocaat in Arcen een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Arcen je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Arcen
 • Ontslag aanvechten in Arcen
 • Personen- en Familierecht advocaat Arcen
 • Arbeidsrecht advocaat Arcen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Arcen
 • Strafrecht advocaat Arcen
 • Letselschade advocaat Arcen
 • Ondernemingsrecht advocaat Arcen
 • Civielrecht advocaat Arcen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Arcen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Arcen

Een advocatenkantoor in Arcen heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Arcen inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Arcen is dat je natuurlijk een persoon in de nabijheid hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Arcen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Arcen

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Arcen, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Arcen zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een conflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer aardig van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Arcen. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Arcen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Arcen

Er zijn gevallen waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Arcen. Je kunt een jurist in Arcen wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Arcen niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Arcen mogelijk.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Arcen de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Arcen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Arcen.

Letselschade advocaat Arcen

Een letselschade advocaat in Arcen kan je assisteren om een fatsoenlijke claim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische misstap of een overige reden. Een letselschade advocaat in Arcen helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Arcen is dat hij de hele procedure voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een snel herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Arcen vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Arcen.

Letselschade advocaat Arcen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Arcen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Arcen

Indien je op je werk tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Arcen in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Arcen heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist vandaar is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Arcen.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Arcen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Arcen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Arcen

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Arcen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Arcen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Arcen is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Arcen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Arcen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Arcen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Arcen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Arcen

Grote schadevergoeding bij letsel

23 maart 2024

- Manon de Leeuw

Vakkundig en ervaren

12 maart 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Mirjam Kuijpers

Oprecht vertrouwd

4 maart 2024

Uitstekende raadsman, zoals ik had gewenst.

- Franciscus de Bruijn

Geen nummer, menselijke behandeling

27 februari 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Petra Evers

Door raad en daad geholpen

24 februari 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn advocaat stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Vlot afgehandeld

- Claudia van Dongen

Top advocaat gevonden

16 februari 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Geweldig.

- Renate de Vries

Uitblinker in zijn specialisme

10 februari 2024

Een zware periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de vergoeding was substantieel, door mijn advocaat!

- Michiel Verbeek

Een prof die snapt waar die het over heeft

23 januari 2024

Gauw de geschikte man ontdekt. Bedankt!

- Raymond van der Horst

Echtscheiding goed geregeld

21 januari 2024

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Tom Smit

Uitgelichte advocatenkantoren uit Arcen

Boels Zanders NV

Hulsterweg 82
5912 PL Venlo
Nederland

088 304 0000
http://www.boelszanders.nl/

Advocatenkantoor Verstraten

Mariastraat 7
5932 BR Tegelen
Nederland

077 373 8899
http://www.advocatenkantoorverstraten.nl/

Huver Advocaten

Deken van Oppensingel 130
5911 AG Venlo
Nederland

077 354 5566
http://www.huveradvocaten.nl/