Advocaat Balinge

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Balinge?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Balinge verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Balinge – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Balinge gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Balinge
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Balinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Orvelte, Mantinge en Garminge bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Balinge

Ben je op zoek naar een juiste en competente advocaat in Balinge? Het vinden van de allerbeste advocaat in Balinge is nog niet zo makkelijk. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds plezierig is, maar echt voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te helpen met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Balinge. Vanwege deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Balinge die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Balinge
 • Ontslag aanvechten in Balinge
 • Personen- en Familierecht advocaat Balinge
 • Arbeidsrecht advocaat Balinge
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Balinge
 • Strafrecht advocaat Balinge
 • Letselschade advocaat Balinge
 • Ondernemingsrecht advocaat Balinge
 • Civielrecht advocaat Balinge
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Balinge

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Balinge

Een advocatenkantoor in Balinge heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Balinge inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans verlangd, maar vooral indien het gaat over lastige juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Balinge heb je natuurlijk een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Balinge

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Balinge

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Balinge, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Balinge zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet zuiver met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een ruzie eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde toestand of als je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Balinge. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Balinge jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Balinge

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Balinge. Op de allereerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Balinge. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desondanks is een jurist in Balinge niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Balinge kan je hiermee helpen.

Controleer van tevoren wel iedere keer even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Balinge verricht kan en mag worden. Je wilt simpelweg voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Balinge?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Balinge.

Letselschade advocaat Balinge

Een letselschade advocaat in Balinge kan je bijstaan om een passende claim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Balinge helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan louter het leed wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Balinge is dat hij de gehele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Balinge vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Balinge.

Letselschade advocaat Balinge zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Balinge zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Balinge

Heb je een geschil met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar begeleiding? Het is uiteraard een fijn idee om offertes aan te vragen bij de diverse bureaus in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Balinge krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Balinge die jij dan echt zoekt. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je kwestie. Deskundigheid is namelijk wel zeer fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Aansluitend hoef je louter nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Balinge.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Balinge en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Balinge

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Balinge. Scheiden is simpelweg altijd vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Balinge wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Balinge? Een goede kandidaat opsporen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Balinge echt enorm simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Balinge in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Balinge in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Balinge

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Balinge

Echtscheiding goed begeleid

27 mei 2024

Complexe overeenkomst goed afgehandeld door raadsman. Dank jullie wel.

- Jessica Verhoeven

Door raad en daad bijgestaan

24 mei 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn jurist stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!
Merci

- Alexander Scholten

Inderdaad zoals gehoopt

15 mei 2024

Aanbod was keurig.

- Hendrika Peters

Moment voor actie

6 mei 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Super!

Aanrader

- Linda van der Horst

Kennis van regelgeving

28 april 2024

Zoals gewenst, enorm vakkundig.

- Dave Vermeulen

Verstand van zaken

22 april 2024

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Brenda Koster

Vertrouwelijke raadsman getroffen

20 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Patricia de Haan

Inhoudelijk en bekwaam.

9 april 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Sjoerd Mol

Gehele zaak vakkundig begeleid

2 april 2024

Snelle en directe afhandeling van de rechtszaak. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Willem de Boer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Balinge

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/

Bosma Cs Advocaten

Stationsstraat 31
9401 KW Assen
Nederland

0592 314 996
http://www.bosmacsadvocaten.nl/