Advocaat Bruntinge

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Bruntinge die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Bruntinge verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Bruntinge – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Bruntinge gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Bruntinge
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bruntinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Garminge, Mantinge en Balinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bruntinge

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Bruntinge? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Bruntinge te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Bruntinge te zoeken in het stevige aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je omstandigheid, jouw behoefte en jou als persoon. Door deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Bruntinge die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bruntinge
 • Ontslag aanvechten in Bruntinge
 • Personen- en Familierecht advocaat Bruntinge
 • Arbeidsrecht advocaat Bruntinge
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bruntinge
 • Strafrecht advocaat Bruntinge
 • Letselschade advocaat Bruntinge
 • Ondernemingsrecht advocaat Bruntinge
 • Civielrecht advocaat Bruntinge
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bruntinge

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bruntinge

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Bruntinge een goed besluit is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een prof vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat veelal goed van pas. Denk hierbij aan een problemen met het loon of bij een geforceerd ontslag. Bijna elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Bruntinge kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Bruntinge. Dit komt grotendeels door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch begeleiding wil hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens doorgaans een goed plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Bruntinge toepasbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Bruntinge

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Bruntinge

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Bruntinge die je verder kunnen bijstaan, ongeacht je kwestie. Los van de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Bruntinge staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het goed om allerlei advocaten in Bruntinge te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Bruntinge je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm belangrijk, zeker wanneer de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je zeer gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Bruntinge, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bruntinge

Er zijn situaties waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Bruntinge. Je kunt een jurist in Bruntinge namelijk vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Bruntinge kan je hiermee helpen.

Controleer van tevoren wel over het algemeen even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Bruntinge uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bruntinge?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bruntinge.

Letselschade advocaat Bruntinge

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Bruntinge wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Bruntinge te vinden. Het moet tenslotte wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Bruntinge om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bruntinge.

Letselschade advocaat Bruntinge zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bruntinge zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Bruntinge

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Bruntinge in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Bruntinge heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daarom is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Bruntinge.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bruntinge.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bruntinge en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bruntinge

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Bruntinge zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Bruntinge te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Bruntinge is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Bruntinge allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bruntinge in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bruntinge in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bruntinge

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bruntinge

Echtscheiding goed geregeld

25 maart 2024

Ingewikkelde schikking top afgehandeld door raadsman. Dank u wel!

- Franciscus Jonker

Heb door mijn raadsman een uiterst eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is hierdoor een stuk minder.

23 maart 2024

- Kevin de Bruijn

Betrouwbare partner

11 maart 2024

Partij gevonden die goed aanvoelt. Fijn!

- Marloes Boer

Uiteindelijk gerechtigheid

7 maart 2024

Na lang wachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Irene van de Velden

Goed afgehandeld.

2 maart 2024

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Nathalie van de Berg

Betrouwbare raadsman gevonden

23 februari 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Maartje van Beek

Prima geregeld.

16 februari 2024

Vlot en begrijpelijk afgehandeld. Dank!

- Wilhelmina Jansen

Gewoon goed

8 februari 2024

Duidelijk en vlot. Dank je wel!

- Nienke van Beek

Het juridisch uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

26 januari 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Jasper Koning

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bruntinge

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/

Bosma Cs Advocaten

Stationsstraat 31
9401 KW Assen
Nederland

0592 314 996
http://www.bosmacsadvocaten.nl/