Advocaat Mantinge

Wil jij een professionele advocaat in Mantinge die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Mantinge verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Mantinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Mantinge gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Mantinge
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Mantinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Orvelte, Balinge en Garminge bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Mantinge

Ben jij op zoek naar een juiste en competente advocaat in Mantinge? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Mantinge is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds fijn is, maar in ieder geval voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw positie, jouw behoefte en jou als persoon. Met deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Mantinge die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Mantinge
 • Ontslag aanvechten in Mantinge
 • Personen- en Familierecht advocaat Mantinge
 • Arbeidsrecht advocaat Mantinge
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Mantinge
 • Strafrecht advocaat Mantinge
 • Letselschade advocaat Mantinge
 • Ondernemingsrecht advocaat Mantinge
 • Civielrecht advocaat Mantinge
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Mantinge

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Mantinge

Een advocatenkantoor in Mantinge heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Mantinge helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is doorgaans gewild, maar vooral als het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Mantinge heb je altijd nog een mens die in de buurt zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Mantinge

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Mantinge

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Mantinge die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je vraagstuk. Ongeacht de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Mantinge staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Mantinge te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Mantinge je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk belangrijk, zeker indien de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je zeer eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Mantinge, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Mantinge

Een jurist in Mantinge mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Mantinge niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Mantinge, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook middels een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet verrichten. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Mantinge?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Mantinge.

Letselschade advocaat Mantinge

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Mantinge wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die juiste letselschade advocaat in Mantinge te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Mantinge die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Mantinge.

Letselschade advocaat Mantinge zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Mantinge zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Mantinge

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Louter zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Mantinge. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Mantinge die jij dan echt zoekt. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je uitdaging. Bekwaamheid is namelijk wel enorm fijn voor bij juridische zaken.

Hierna hoef je puur nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is voornamelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Mantinge.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Mantinge en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Mantinge

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Mantinge. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Mantinge hebben bij dit traject. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Mantinge? Een juiste gegadigde treffen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Mantinge echt heel eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Mantinge in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Mantinge in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Mantinge

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Mantinge

Top advocaat gevonden

23 juni 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze aanrijding. Prima

- Monique Meijer

Door raad en daad bijgestaan

20 juni 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn advocaat stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Aanrader

- Margaretha de Vos

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

12 juni 2024

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Bianca Dijkstra

Persoonlijk bijgestaan

2 juni 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Arjan Kuijpers

Echte specialist binnen rechtsgebied

27 mei 2024

Een echte professional gevonden. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Miranda van der Linden

Daadwerkelijk een expert

20 mei 2024

Dankzij mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een behoorlijke schadevergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Arie Groen

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

14 mei 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Cornelis Jansen

Verstand van regelgeving

5 mei 2024

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Martin Smits

Prettige juridische hulp

4 mei 2024

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Nicole van Loon

Uitgelichte advocatenkantoren uit Mantinge

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/

Bosma Cs Advocaten

Stationsstraat 31
9401 KW Assen
Nederland

0592 314 996
http://www.bosmacsadvocaten.nl/