Advocaat Deurze

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Deurze?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Deurze verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Deurze – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Deurze gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Deurze
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Deurze, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Taarlo, Rhee en Eleveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Deurze

Zoek je een professionele en passende advocaat in Deurze? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Deurze te vinden voor juridische affaires. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds aangenaam is, maar echt voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je positie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Deurze die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Deurze
 • Ontslag aanvechten in Deurze
 • Personen- en Familierecht advocaat Deurze
 • Arbeidsrecht advocaat Deurze
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Deurze
 • Strafrecht advocaat Deurze
 • Letselschade advocaat Deurze
 • Ondernemingsrecht advocaat Deurze
 • Civielrecht advocaat Deurze
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Deurze

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Deurze

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Deurze een goed besluit is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een specialist die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat meestal goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Haast elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Deurze kan je hiermee verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Deurze. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier graag juridisch raad wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens natuurlijk een aardig idee, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Deurze bruikbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Deurze

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Deurze

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Deurze die je verder kunnen assisteren, los van je vraagstuk. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Deurze staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Toch is het verstandig om verscheidene advocaten in Deurze te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Deurze je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het huren van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je direct een correct aanbod. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de allerbeste advocaten in Deurze, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Deurze

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Deurze. Je kunt een jurist in Deurze wel regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Deurze mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Deurze de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Deurze?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Deurze.

Letselschade advocaat Deurze

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Deurze je begeleiden. Dat kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische misstap of een andere reden. Voor het laten betalen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Deurze je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Deurze is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Deurze vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Deurze.

Letselschade advocaat Deurze zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Deurze zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Deurze

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Deurze krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. En zo ben je ook gegarandeerd van vakkundig advies op maat.

Naderhand hoef je puur nog maar een consult in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Deurze.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Deurze en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Deurze

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Deurze. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Deurze hebben gedurende dit traject. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo gegevens aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Deurze? Een geschikte kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Deurze echt enorm simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Deurze in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Deurze in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Deurze

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Deurze

Dreigend ontslag tegengegaan

1 mei 2024

Door mijn advocaat de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Simon Huisman

De raadsman was erg bereikbaar

21 april 2024

Prima bereikbare raadsman gekregen, zeer tevreden.

- Angela de Graaf

Vlot en passende raadsman gevonden

19 april 2024

Ongeacht de spoed kwestie een jurist gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Super!

- Arjan van de Veen

Zorgvuldig verzorgd

12 april 2024

Razendsnel de juiste persoon ontdekt, aangenaam!

- Elizabeth Smit

Convenant opgesteld

31 maart 2024

In minder dan sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Roel van der Heijden

Rechtvaardigheid!

27 maart 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Marco de Jonge

Gepaste juridische hulp

20 maart 2024

Geholpen door een prof die heel erg met me meeleeft, erg fijn.

- Evelien Verhoeven

Juridische raad

11 maart 2024

Ontzettend prettig rechtelijk raadgeving op maat ontvangen. Dit scheelde zeer veel.

- Kirsten Mol

Rechtelijke raadgeving

5 maart 2024

Geweldig fijn juridisch raad op maat ontvangen. Dat scheelde zeer veel.

- Roy Sanders

Uitgelichte advocatenkantoren uit Deurze

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

Actio Advocaten

Hof van Parijs 10C
9403 DA Assen
Nederland

0528 820 030
http://www.actio.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/