Advocaat Belfeld

Wil jij een ijzersterke advocaat in Belfeld die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Belfeld verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Belfeld – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Belfeld gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Belfeld
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Belfeld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Swalmen, Maasbree en Kessel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Belfeld

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Belfeld zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste bui bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Belfeld een nare. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Belfeld zoeken. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Belfeld en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Bovendien huur je een advocaat vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Daarom is het uitzoeken van een juiste advocaat in Belfeld een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Belfeld je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Belfeld
 • Ontslag aanvechten in Belfeld
 • Personen- en Familierecht advocaat Belfeld
 • Arbeidsrecht advocaat Belfeld
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Belfeld
 • Strafrecht advocaat Belfeld
 • Letselschade advocaat Belfeld
 • Ondernemingsrecht advocaat Belfeld
 • Civielrecht advocaat Belfeld
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Belfeld

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Belfeld

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Belfeld een verstandig besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om onder andere een goede oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Bijna iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Belfeld kan je hier uitstekend bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Belfeld. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier graag juridisch raad wil hebben over die specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens altijd een goed idee, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Belfeld inzetbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Belfeld

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Belfeld

Om de juiste persoon in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Belfeld. Advocaten in Belfeld zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet alleen met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Belfeld. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Belfeld jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Belfeld

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Belfeld. Je kunt een jurist in Belfeld immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Belfeld mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Belfeld de procedure feitelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Belfeld?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Belfeld.

Letselschade advocaat Belfeld

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Belfeld wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Belfeld te vinden. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Belfeld om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type schadevergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Belfeld.

Letselschade advocaat Belfeld zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Belfeld zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Belfeld

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Belfeld in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Belfeld heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Belfeld te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Belfeld.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Belfeld en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Belfeld

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare zaak, ook indien je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Belfeld zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Belfeld te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Belfeld is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Belfeld veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Belfeld in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Belfeld in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Belfeld

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Belfeld

Onvoorzien een royale schade-uitkering toegekend gekregen. Het leed is daarom een stuk minder.

26 juni 2024

- Patrick de Koning

Gauw de passende specialist ontdekt

18 juni 2024

Na de offertes snel de geschikte keuze kunnen maken. Gesprek volgde snel.

- Arjan de Vos

Erg gelukkig met onze raadsman

14 juni 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Geweldig.

- Bas van Dongen

Altijd bereikbaar voor vragen

3 juni 2024

Goed bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- Manon Jacobs

Betrouwbare partner

1 juni 2024

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Top!

- Pascal Boer

Allerbeste jurist van Nederland

21 mei 2024

Ervaarde een goede klik met mijn jurist en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Christiaan Peeters

Advocaat met kennis

15 mei 2024

Ontzettend aangenaam rechtelijk raad op maat gekregen. Dat scheelde zeer veel.

- Marc Schouten

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

11 mei 2024

Door mijn advocaat de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Johannes van Veen

Kennis van zaken

3 mei 2024

Zoals gewenst, uitermate kundig.

- Marije van Wijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Belfeld

Advocatenkantoor Verstraten

Mariastraat 7
5932 BR Tegelen
Nederland

077 373 8899
http://www.advocatenkantoorverstraten.nl/

Boels Zanders NV

Hulsterweg 82
5912 PL Venlo
Nederland

088 304 0000
http://www.boelszanders.nl/

Kok Advocaten

Bongerdstraat 4
5931 NG Tegelen
Nederland

077 373 6439
http://www.kokadvocaten.nl/