Advocaat Swalmen

Behoefte aan een professionele advocaat in Swalmen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Swalmen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Swalmen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Swalmen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Swalmen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Swalmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Neer, Horn en Sint Odilienberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Swalmen

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Swalmen? Het vinden van de allerbeste advocaat in Swalmen is nog niet zo eenvoudig. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds plezierig is, maar misschien voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Swalmen. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Swalmen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Swalmen
 • Ontslag aanvechten in Swalmen
 • Personen- en Familierecht advocaat Swalmen
 • Arbeidsrecht advocaat Swalmen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Swalmen
 • Strafrecht advocaat Swalmen
 • Letselschade advocaat Swalmen
 • Ondernemingsrecht advocaat Swalmen
 • Civielrecht advocaat Swalmen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Swalmen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Swalmen

Een advocatenkantoor in Swalmen heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Swalmen helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Swalmen is dat je natuurlijk iemand in de buurt hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Swalmen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Swalmen

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Swalmen, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Swalmen zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet sec met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of als je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Swalmen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Swalmen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Swalmen

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Swalmen. Op de allereerste plaats is het een optie om sommige taken te laten uitvoeren door een jurist in Swalmen. Er zijn namelijk veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Swalmen niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Swalmen kan je hierbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Swalmen de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Swalmen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Swalmen.

Letselschade advocaat Swalmen

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Swalmen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die geschikte letselschade advocaat in Swalmen te vinden. Het moet toch wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Swalmen die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Swalmen.

Letselschade advocaat Swalmen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Swalmen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Swalmen

Wanneer je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Swalmen in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Swalmen terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Swalmen te vinden.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Swalmen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Swalmen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Swalmen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Swalmen. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Swalmen hebben bij dit traject. Je zou uiteraard meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Swalmen? Een geschikte gegadigde opsporen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Swalmen echt volkomen gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Swalmen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Swalmen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Swalmen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Swalmen

Vakkundig en ervaren

25 juni 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Anna de Koning

Goed geregeld.

17 juni 2024

Vlot en duidelijk geregeld. Bedankt!

- Sylvia van de Velde

Aanrader!

14 juni 2024

Een aanrader, een helder gesprek en correct advies. Letselschade zaak goed afgehandeld.

- Sabine Bakker

Gewoon correct

2 juni 2024

Geweldige advocaat, zoals ik had gewenst.

- Claudia van de Wal

Door raad en daad bijgestaan

29 mei 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn advocaat stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Aanrader

- Maarten Bosman

Echtscheiding goed begeleid

25 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Adrianus Boer

Raadsman met verstand

15 mei 2024

Geweldig fijn rechtelijk raad op maat ontvangen. Deze hielp geweldig.

- Guido de Vos

Door raad en daad bijgestaan

8 mei 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Super!
Merci

- Stefan van den Heuvel

Voelt vertrouwd

2 mei 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me adviseert. Aangenaam!

- Kirsten Postma

Uitgelichte advocatenkantoren uit Swalmen

Van Boven & Van der Bruggen Advocaten B.V.

Kapellerpoort 14-16
6041 HZ Roermond
Nederland

0475 333 030
http://www.vbvdb-advocaten.nl/

Gitte Stevens Advocatuur

Kapellerlaan 15
6041 JB Roermond
Nederland

0475 770 990
http://www.gs-advocatuur.nl/

MusicaJuridica

Vestesingel 78
6049 LC Herten
Nederland

0475 212 786
http://www.musicajuridica.nl/