Advocaat Benschop

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Benschop die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Benschop verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Benschop – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Benschop gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Benschop
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Benschop, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Harmelen, Linschoten en De Meern bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Benschop

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Benschop? Het vinden van de beste advocaat in Benschop is nog niet zo ongecompliceerd. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de perfecte advocaat in Benschop te vinden in het flinke aanbod wat er te vinden is.

Wij assisteren je om je te helpen met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Benschop. Wegens deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Benschop die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Benschop
 • Ontslag aanvechten in Benschop
 • Personen- en Familierecht advocaat Benschop
 • Arbeidsrecht advocaat Benschop
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Benschop
 • Strafrecht advocaat Benschop
 • Letselschade advocaat Benschop
 • Ondernemingsrecht advocaat Benschop
 • Civielrecht advocaat Benschop
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Benschop

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Benschop

Een advocatenkantoor in Benschop heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Benschop helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra fijn indien het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Benschop heb je altijd iemand die in de omgeving zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Benschop

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Benschop

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Benschop die je ook kunnen assisteren, ongeacht je probleemgeval. Ongeacht de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uiterst deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Benschop.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Benschop te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Benschop je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het huren van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je rechtstreeks een correct aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Benschop, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Benschop

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Benschop. Je kunt een jurist in Benschop wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Benschop kan je hiermee helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Benschop de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Benschop?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Benschop.

Letselschade advocaat Benschop

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Benschop je helpen. Het kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische fout of een overige aanleiding. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Benschop je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Benschop is dat hij de gehele procedure voor je kan doen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Benschop vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Benschop.

Letselschade advocaat Benschop zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Benschop zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Benschop

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Benschop in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Benschop heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daardoor is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Benschop.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Benschop.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Benschop en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Benschop

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Benschop zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Benschop te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Benschop is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Benschop flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Benschop in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Benschop in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Benschop

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Benschop

Inhoudelijk en bekwaam.

23 juni 2024

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de raadsman.

- Dirk de Groot

Uiteindelijk gerechtigheid

17 juni 2024

Na weken afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Guido de Graaf

Heel erg bekwaam

13 juni 2024

Mijn jurist had duidelijk flink wat ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Robert van den Bosch

Juridische ondersteuning was fijn

2 juni 2024

Geholpen door een persoon die heel erg met me meeleeft, erg welkom.

- Hendrikus van den Heuvel

Heb dankzij mijn advocaat een uiterst passend bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het verdriet is hierdoor veel minder.

31 mei 2024

- Brenda Bosch

Deskundig en vakkundig.

21 mei 2024

Geen verzoek of idee was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Anita van der Heijden

Dreigend ontslag voorkomen

18 mei 2024

Door mijn raadsman de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Janneke Post

Moment voor actie

8 mei 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Top!
Merci

- Angelique Vermeulen

Zorgvuldig afgehandeld

2 mei 2024

Razendsnel de goede persoon ontdekt, prettig!

- Mark Meijer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Benschop

Elgersma De Jong Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0521 524 157
http://edj-advocaten.nl/

Hidding Breuls Meijerink advocaten en mediators

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0591 551 350
http://www.hiddingbreulsmeijerink.nl/

Kool & Reurings Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0297 583 236
http://koolreurings.nl/