Advocaat Bergentheim

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Bergentheim?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Bergentheim verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Bergentheim – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Bergentheim gezocht?

Een advocaat in Bergentheim vinden

Advocaat Bergentheim
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 92 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergentheim, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hoogenweg, Rheeze en Hardenberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bergentheim

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Bergentheim? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Bergentheim te zoeken voor juridische dingen. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de allerbeste advocaat in Bergentheim te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Bergentheim. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Bergentheim die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bergentheim
 • Ontslag aanvechten in Bergentheim
 • Personen- en Familierecht advocaat Bergentheim
 • Arbeidsrecht advocaat Bergentheim
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bergentheim
 • Strafrecht advocaat Bergentheim
 • Letselschade advocaat Bergentheim
 • Ondernemingsrecht advocaat Bergentheim
 • Civielrecht advocaat Bergentheim
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bergentheim

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bergentheim

Een advocatenkantoor in Bergentheim heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Bergentheim helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra prettig indien het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Bergentheim is dat je over het algemeen een persoon in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is iemand uit je regio wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Bergentheim

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Bergentheim

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Bergentheim die je verder kunnen helpen, ongeacht je kwestie. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Bergentheim.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Bergentheim te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Bovendien moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Bergentheim je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm doorslaggevend, zeker als de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je enorm gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Bergentheim, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bergentheim

Er zijn gevallen waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Bergentheim. Je kunt een jurist in Bergentheim immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Toch is een jurist in Bergentheim niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Bergentheim een optie.

Controleer van tevoren wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Bergentheim verricht kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bergentheim?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bergentheim.

Letselschade advocaat Bergentheim

Soms denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Bergentheim voor je te laten werken, echter dit kan ook voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Bergentheim te vinden. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Bergentheim om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bergentheim.

Letselschade advocaat Bergentheim zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bergentheim zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Bergentheim

Heb je een geschil met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Bergentheim krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. En zo ben je in ieder geval verzekerd van capabel advies op maat.

Vervolgens is een consultgesprek meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bergentheim.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bergentheim en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bergentheim

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Bergentheim zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Bergentheim te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Bergentheim is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Bergentheim flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bergentheim in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bergentheim in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bergentheim

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bergentheim

Verstand van regelgeving

10 september 2023

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Chantal Maas

Voortdurend bereikbaar voor vragen

28 augustus 2023

Top bereikbare advocaat gekregen, erg tevreden.

- Jasper van der Meer

Forse schadeloosstelling bij letselschade

23 augustus 2023

- Matthijs Gerritsen

Begeleiding was persoonlijk

14 augustus 2023

Elke stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Erg content met het traject.

- Maaike Dekker

Afhandeling was fantastisch

9 augustus 2023

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Martin Groen

De raadsman was zeer bereikbaar

25 juli 2023

Top bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- Marianne Driessen

Tijd voor actie

23 juli 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Uitstekend!
Bedankt

- Dirk Mulder

Flinke schadeloosstelling gekregen

16 juli 2023

- Vincent Huisman

Moment voor actie

9 juli 2023

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn jurist stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Na opvragen offertes meteen ontvangen*
De offertes waren gauw ontvangen en dus konden we rap met de advocaat in zee.

- Hendrik Kuijpers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bergentheim

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde
Nederland

0528 242 669
http://www.wolthersjagersma.nl/

Advocatenkantoor Grollé

Donau 5 12
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 232 303
http://www.grolleadvocaten.nl/

Klaas ter Mors Advokatenkantoor

Boompjes 17
7607 HE Almelo
Nederland

0546 827 459
http://klaastermors.nl/