Advocaat Rheeze

Wil jij een top advocaat in Rheeze die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Rheeze verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Rheeze – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Rheeze gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Rheeze
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rheeze, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Diffelen, Heemserveen en Collendoorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rheeze

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Rheeze zoekt, je meestal niet in een beste gemoedstoestand bent. Meestal gaan advocaten samen met nare voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Rheeze als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een handige advocaat in Rheeze zoeken. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Rheeze en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Bovendien is een jurist meestal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daarom al is het vinden van de beste advocaat in Rheeze een belangrijke taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Rheeze je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rheeze
 • Ontslag aanvechten in Rheeze
 • Personen- en Familierecht advocaat Rheeze
 • Arbeidsrecht advocaat Rheeze
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rheeze
 • Strafrecht advocaat Rheeze
 • Letselschade advocaat Rheeze
 • Ondernemingsrecht advocaat Rheeze
 • Civielrecht advocaat Rheeze
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rheeze

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rheeze

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Rheeze inschakelen een verstandige optie is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Bijna iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Rheeze kan je vervolgens verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Rheeze. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch begeleiding wil hebben over deze specifieke zaak. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens meestal een aardig plan, zo kan een fiscaal jurist je helpen om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Rheeze werkbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Rheeze

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Rheeze

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Rheeze, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Rheeze zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Rheeze. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Rheeze jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rheeze

Een jurist in Rheeze is niet altijd een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Rheeze uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer goede juristen en zeer slechte advocaten. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rheeze?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rheeze.

Letselschade advocaat Rheeze

Een letselschade advocaat in Rheeze kan je helpen om een redelijke claim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Rheeze helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is dus een veel breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Rheeze is dat hij de gehele procesvoering voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Rheeze vindt je vrijblijvend, goedkoop en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rheeze.

Letselschade advocaat Rheeze zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rheeze zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Rheeze

Heb je een conflict met je werk of medewerker en ben je op zoek naar hulp? Het is uiteraard een slim idee om offertes aan te vragen bij de verschillende advocatenkantoren in de regio. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Rheeze krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je uitdaging. Deskundigheid is namelijk wel zeer prettig voor bij juridische zaken.

Hierna hoef je puur nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is overwegend van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rheeze.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rheeze en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rheeze

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rheeze. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Rheeze hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rheeze? Een juiste kandidaat vinden is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Rheeze echt heel ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rheeze in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rheeze in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rheeze

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rheeze

Rechtelijk gewoon top

27 mei 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Marieke Hendriks

Jurist met kennis

20 mei 2024

Geweldig goed rechtelijk advies op maat ontvangen. Dit scheelde enorm veel.

- Margaretha Visser

Begeleiding was prima

15 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Thomas van der Laan

Goedkoop is duurkoop

10 mei 2024

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere jurist heb ik via advocaatkaart wel een eerlijke raadsman gevonden. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Paulus van de Wal

Forse vergoeding gekregen

4 mei 2024

- Petrus Sanders

Geen nummer, humane afhandeling

21 april 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Jacobus de Vos

Competent en vakkundig.

20 april 2024

Geen verzoek of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Guido Koning

Gepaste juridische ondersteuning

7 april 2024

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Roel Bosch

Forse schadevergoeding bij letsel

6 april 2024

- Bart de Bruijn

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rheeze

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde
Nederland

0528 242 669
http://www.wolthersjagersma.nl/

Advocatenkantoor Grollé

Donau 5 12
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 232 303
http://www.grolleadvocaten.nl/

Pieters Advocaten

Industrieweg 40
7902 AB Hoogeveen
Nederland

0528 227 766
https://www.padvocaten.nl/