Advocaat Brucht

Behoefte aan een ijzersterke advocaat in Brucht die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Brucht verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Brucht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Brucht gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Brucht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Brucht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Collendoorn, Heemserveen en Rheeze bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Brucht

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Brucht zoekt, je over het algemeen niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Regelmatig gaan juristen samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Brucht als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Brucht een klus die belangrijk is. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Brucht is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Hiernaast is een advocaat regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Derhalve is het uitzoeken van een geschikte advocaat in Brucht een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je flink in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Brucht. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Brucht
 • Ontslag aanvechten in Brucht
 • Personen- en Familierecht advocaat Brucht
 • Arbeidsrecht advocaat Brucht
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Brucht
 • Strafrecht advocaat Brucht
 • Letselschade advocaat Brucht
 • Ondernemingsrecht advocaat Brucht
 • Civielrecht advocaat Brucht
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Brucht

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Brucht

Een advocatenkantoor in Brucht heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Brucht inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Brucht is dat je over het algemeen een persoon in de buurt hebt. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Brucht

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Brucht

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Brucht, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Brucht zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet zuiver met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Als je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Brucht. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Brucht jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Brucht

Een jurist in Brucht is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Brucht niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Brucht verricht kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Brucht?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Brucht.

Letselschade advocaat Brucht

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Brucht voor je te laten starten, maar dat kan wel eens voor narigheden zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Brucht te vinden. Het moet immers wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Brucht om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Brucht.

Letselschade advocaat Brucht zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Brucht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Brucht

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Brucht in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Brucht heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies vandaar is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Brucht.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Brucht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Brucht en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Brucht

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Brucht zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Brucht te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Brucht is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Brucht aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Brucht in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Brucht in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Brucht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Brucht

Door raad en daad geholpen

10 november 2023

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Top!

Na aanvragen offertes meteen ontvangen*
Vlot de offertes gekregen en een juiste jurist gevonden.

- Sjoerd van Doorn

Zijn prima bijgestaan in de zaak

5 november 2023

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Albert van de Ven

Echt een deskundige

27 oktober 2023

Met mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een grote schadevergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Michel Jansen

Zoals verwacht

15 oktober 2023

Aanbieding was passend.

- Jan Kramer

Tijd voor actie

4 oktober 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

Offertes vlug binnen*
Vlot de offertes ontvangen en een passende jurist gevonden.

- Suzanne Brouwer

Individueel bijgestaan

30 september 2023

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Melanie Peeters

Uitblinker in zijn discipline

24 september 2023

Een nare periode afgerond na het ontstaan van letsel, maar de compensatie was substantieel, dankzij mijn jurist!

- Margaretha Koning

De raadsman was zeer bereikbaar

13 september 2023

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel fijn.

- Natasja Janssen

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

10 september 2023

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Eva van Dongen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Brucht

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde
Nederland

0528 242 669
http://www.wolthersjagersma.nl/

Advocatenkantoor Grollé

Donau 5 12
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 232 303
http://www.grolleadvocaten.nl/

Pieters Advocaten

Industrieweg 40
7902 AB Hoogeveen
Nederland

0528 227 766
https://www.padvocaten.nl/