Advocaat Oude Willem

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Oude Willem?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oude Willem verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oude Willem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Oude Willem gezocht?

Een advocaat uit Oude Willem vinden

Advocaat Oude Willem
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oude Willem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hoogersmilde, Wateren en Zorgvlied bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oude Willem

Als je een advocaat in Oude Willem zoekt, heeft dat vaak een reden. Regelmatig gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Oude Willem als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Oude Willem een karwei die van belang is. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En iemand die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste tarief. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Oude Willem en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Ook huur je een advocaat veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Derhalve is het zoeken van een handige advocaat in Oude Willem een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Oude Willem je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oude Willem
 • Ontslag aanvechten in Oude Willem
 • Personen- en Familierecht advocaat Oude Willem
 • Arbeidsrecht advocaat Oude Willem
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oude Willem
 • Strafrecht advocaat Oude Willem
 • Letselschade advocaat Oude Willem
 • Ondernemingsrecht advocaat Oude Willem
 • Civielrecht advocaat Oude Willem
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oude Willem

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oude Willem

Een advocatenkantoor in Oude Willem heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Oude Willem inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans gewenst, maar zeker indien het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Oude Willem is dat je altijd een persoon in de buurt hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Oude Willem

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Oude Willem

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Oude Willem, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Oude Willem. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Oude Willem. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft zeker enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Oude Willem overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oude Willem

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Oude Willem. Je kunt een jurist in Oude Willem immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Oude Willem een optie.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Oude Willem uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oude Willem?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oude Willem.

Letselschade advocaat Oude Willem

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Oude Willem je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Oude Willem helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is dus een veel uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Oude Willem is dat hij de gehele procesvoering voor je kan volbrengen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Oude Willem vindt je vrijblijvend, goedkoop en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oude Willem.

Letselschade advocaat Oude Willem zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oude Willem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oude Willem

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Oude Willem in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Oude Willem heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend daarom is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oude Willem.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oude Willem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oude Willem en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oude Willem

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en nare zaak, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oude Willem zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Oude Willem te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Oude Willem is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Oude Willem flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oude Willem in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oude Willem in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oude Willem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oude Willem

Hoge schade-uitkering bij letselschade

1 september 2022

- Albert Bosman

Uitermate vakkundig

24 augustus 2022

Mijn raadsman had duidelijk veel ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Renate Brouwer

Vlot en passende advocaat gevonden

15 augustus 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Cornelia van der Heijden

Gauw de geschikte specialist ontdekt

14 augustus 2022

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Barbara Janssen

Convenant overeengekomen

2 augustus 2022

In enkele ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Uitstekend!

- Jacqueline de Haan

Rechtszaak tot een prima einde

31 juli 2022

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Janneke van Wijk

Tijd voor actie

19 juli 2022

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Na opvragen offertes direct ontvangen*
Gauw de offertes ontvangen en een passende advocaat gevonden.

- Maurice van der Meulen

Onvoorzien een aanzienlijke vergoeding toegekend gekregen. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

11 juli 2022

- Vincent van Beek

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

4 juli 2022

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Anna Maas

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oude Willem

Kauling Advocaten

Stationsstraat 13
8431 ET Oosterwolde
Nederland

0516 567 123
http://www.kaulingadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Grollé

Donau 5 12
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 232 303
http://www.grolleadvocaten.nl/

Pieters Advocaten

Industrieweg 40
7902 AB Hoogeveen
Nederland

0528 227 766
https://www.padvocaten.nl/