Advocaat Broek

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Broek die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Broek verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Broek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Broek gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Broek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 61 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Broek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Terkaple, Akmarijp en Boornzwaag bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Broek

Ben jij op zoek naar een passende en competente advocaat in Broek? Het zoeken van de perfecte advocaat in Broek is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Broek te zoeken in het forse aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Broek die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Broek
 • Ontslag aanvechten in Broek
 • Personen- en Familierecht advocaat Broek
 • Arbeidsrecht advocaat Broek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Broek
 • Strafrecht advocaat Broek
 • Letselschade advocaat Broek
 • Ondernemingsrecht advocaat Broek
 • Civielrecht advocaat Broek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Broek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Broek

Een regionaal advocatenkantoor in Broek kan beslist uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Broek inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is meestal verlangd, maar zeker indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Broek heb je altijd nog een persoon die in de buurt zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Broek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Broek

Om de goede personen in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Broek. Advocaten in Broek zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Indien je een ruzie allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Broek. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Broek voornamelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Broek

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Broek. Je kunt een jurist in Broek namelijk vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Broek kan je hierbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Broek de procedure echt uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Broek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Broek.

Letselschade advocaat Broek

Een letselschade advocaat in Broek kan je bijstaan om een treffende schadevordering te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Broek assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een operatie. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Broek is dat hij de gehele procedure voor je kan verrichten, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Broek vindt je vrijblijvend, goedkoop en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Broek.

Letselschade advocaat Broek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Broek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Broek

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Broek in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Broek heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Broek te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Broek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Broek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Broek

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Broek. Ondanks dat een scheiding een buitengewoon emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Broek hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Broek? Een juiste gegadigde vinden is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Broek echt geweldig simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Broek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Broek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Broek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Broek

Ontslag op staande voet voorkomen

29 april 2022

Op het nippertje onterecht ontslag kunnen voorkomen.

- Vincent de Leeuw

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

19 april 2022

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel prettig.

- Jacqueline de Graaf

Zoals bedacht

13 april 2022

Voortreffelijk aanbod gekregen.

- Remco de Jong

We zijn persoonlijk begeleid

7 april 2022

Iedere stap werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Erwin Bakker

Rechtszaak tot een prima einde

1 april 2022

Professionele steun gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Nicole Bosman

Aanrader!

21 maart 2022

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Laura Jonker

Eindelijk

14 maart 2022

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Daniël van der Heijden

Snel en juiste raadsman gevonden

13 maart 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Ilona de Vos

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was essentieel.

3 maart 2022

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Ruud Vos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Broek

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Trip Advocaten & Notarissen

Wiardaplantage 9
8939 AA Leeuwarden
Nederland

058 234 7347
http://www.triplaw.nl/