Advocaat Akmarijp

Behoefte aan een professionele advocaat in Akmarijp die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Akmarijp verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Akmarijp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Akmarijp gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Akmarijp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Akmarijp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Terkaple, Boornzwaag en Goingarijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Akmarijp

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Akmarijp zoekt, je grofweg niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Meestal gaan advocaten gepaard met vervelende voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Akmarijp als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een juiste advocaat in Akmarijp vinden. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Akmarijp en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Ook huur je een advocaat veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Vandaar is het zoeken van een goede advocaat in Akmarijp een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Akmarijp je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Akmarijp
 • Ontslag aanvechten in Akmarijp
 • Personen- en Familierecht advocaat Akmarijp
 • Arbeidsrecht advocaat Akmarijp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Akmarijp
 • Strafrecht advocaat Akmarijp
 • Letselschade advocaat Akmarijp
 • Ondernemingsrecht advocaat Akmarijp
 • Civielrecht advocaat Akmarijp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Akmarijp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Akmarijp

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Akmarijp een verstandig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Nagenoeg iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Akmarijp kan je vervolgens verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Akmarijp. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of mensen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Akmarijp toepasbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Akmarijp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Akmarijp

Los van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Akmarijp te vinden. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Akmarijp.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Akmarijp te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Akmarijp je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm van belang, zeker als de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je enorm gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Akmarijp, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Akmarijp

Een jurist in Akmarijp mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Akmarijp niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Akmarijp verricht kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Hou er dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Akmarijp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Akmarijp.

Letselschade advocaat Akmarijp

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Akmarijp wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Middels enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Akmarijp te treffen. Je zoekt logischerwijs wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Akmarijp die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Akmarijp.

Letselschade advocaat Akmarijp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Akmarijp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Akmarijp

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Akmarijp in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Akmarijp terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist vandaar is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Akmarijp.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Akmarijp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Akmarijp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Akmarijp

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Akmarijp zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Akmarijp te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Akmarijp is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Akmarijp aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Akmarijp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Akmarijp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Akmarijp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Akmarijp

De advocaat was erg bereikbaar

12 mei 2022

Top bereikbare advocaat gekregen, zeer tevreden.

- Cindy Martens

Voelt overtuigend

4 mei 2022

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Prettig!

- Margaretha van der Linden

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

1 mei 2022

In een paar ontmoetingen werd de convenant exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Kirsten van de Pol

Prima geregeld.

20 april 2022

Rap en duidelijk geregeld. Dank!

- Ingrid Veenstra

Grote schadeloosstelling bij letselschade

16 april 2022

- Adriaan Schipper

Een prof die snapt waar hij het over heeft

8 april 2022

In minder dan no-time een kundige jurist. Fantastisch!

- Saskia van de Wal

Scheiding ging fijn

1 april 2022

Volkomen ontzorgd door mijn advocaat tijdens scheiding.

- Robertus van de Ven

Top advocaat gevonden

22 maart 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de begeleiding na onze botsing. Top

- Matthijs van de Velde

Voelt betrouwbaar

19 maart 2022

Partij gevonden die goed aanvoelt. Fijn!

- Marc Blom

Uitgelichte advocatenkantoren uit Akmarijp

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/