Advocaat Broeksterwoude

Wil jij een professionele advocaat in Broeksterwoude die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Broeksterwoude verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Broeksterwoude – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Broeksterwoude gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Broeksterwoude
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Broeksterwoude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Twijzelerheide, Zwaagwesteinde en Veenwouden bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Broeksterwoude

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Broeksterwoude? Het zoeken van de perfecte advocaat in Broeksterwoude is nog niet zo simpel. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar in ieder geval voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als individu. Vanwege deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Broeksterwoude die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Broeksterwoude
 • Ontslag aanvechten in Broeksterwoude
 • Personen- en Familierecht advocaat Broeksterwoude
 • Arbeidsrecht advocaat Broeksterwoude
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Broeksterwoude
 • Strafrecht advocaat Broeksterwoude
 • Letselschade advocaat Broeksterwoude
 • Ondernemingsrecht advocaat Broeksterwoude
 • Civielrecht advocaat Broeksterwoude
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Broeksterwoude

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Broeksterwoude

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Broeksterwoude een verstandig besluit is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hier aan een problematiek met het loon of bij een geforceerd ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Broeksterwoude kan je hier ideaal bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Broeksterwoude. Dit komt voornamelijk door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch raad wilt hebben over die specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens meestal een goed idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Broeksterwoude is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Broeksterwoude

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Broeksterwoude

Om de passende persoon in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Broeksterwoude. Advocaten in Broeksterwoude zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een feitelijk geding voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Wanneer je een ruzie eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer goed van pas.

Indien je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je het liefste juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Broeksterwoude. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Broeksterwoude jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Broeksterwoude

Een jurist in Broeksterwoude is niet altijd een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Als een jurist in Broeksterwoude niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Broeksterwoude verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag bepaalde procedures niet voor je vervullen. Hou hier dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Broeksterwoude?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Broeksterwoude.

Letselschade advocaat Broeksterwoude

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Broeksterwoude je begeleiden. Het kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Broeksterwoude helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is dus een behoorlijk breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Broeksterwoude is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Broeksterwoude vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Broeksterwoude.

Letselschade advocaat Broeksterwoude zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Broeksterwoude zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Broeksterwoude

Wanneer je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Broeksterwoude in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Broeksterwoude terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daardoor is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Broeksterwoude.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Broeksterwoude.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Broeksterwoude en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Broeksterwoude

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Broeksterwoude. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Broeksterwoude wel van pas komen bij dit proces. Je zou uiteraard meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Broeksterwoude? Een goede kandidaat opsporen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Broeksterwoude echt enorm ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Broeksterwoude in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Broeksterwoude in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Broeksterwoude

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Broeksterwoude

Allerbeste advocaat van het land

12 mei 2022

Klikte meteen vertrouwd en heb samen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Anouk Schipper

Echtscheiding goed begeleid

4 mei 2022

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Bedankt!

- Anne Jonker

Exact zoals gehoopt

27 april 2022

Prima aanbod ontvangen.

- Sharon Postma

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

20 april 2022

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Richard van den Broek

Professionele en bedreven

14 april 2022

Geen verzoek of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Adriana Martens

Aanrader!

8 april 2022

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Margaretha Mulder

Flinke vergoeding gekregen

28 maart 2022

- Bart de Bruin

De advocaat was zeer bereikbaar

22 maart 2022

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg prettig.

- Jacqueline Driessen

Inhoudelijk en bekwaam.

15 maart 2022

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Ellen Koster

Uitgelichte advocatenkantoren uit Broeksterwoude

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/

Anker & Anker

Ossekop 11
8911 LE Leeuwarden
Nederland

058 244 2500
http://www.ankerenanker.nl/