Advocaat Burum

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Burum?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Burum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Burum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Burum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Burum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Burum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stroobos, Gerkesklooster en Munnekezijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Burum

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Burum? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in Burum te vinden voor juridische dingen. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de allerbeste advocaat in Burum te zoeken in het flinke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Burum. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Burum die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Burum
 • Ontslag aanvechten in Burum
 • Personen- en Familierecht advocaat Burum
 • Arbeidsrecht advocaat Burum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Burum
 • Strafrecht advocaat Burum
 • Letselschade advocaat Burum
 • Ondernemingsrecht advocaat Burum
 • Civielrecht advocaat Burum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Burum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Burum

Een regionaal advocatenkantoor in Burum kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Burum inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans gewenst, maar zeker als het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Burum is dat je altijd nog een mens in de nabijheid hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Burum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Burum

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Burum, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Burum. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Wanneer je een ruzie allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer goed van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Burum. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Burum jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Burum

Een jurist in Burum is niet altijd een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Burum verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar ook de slimste jurist mag bepaalde procedures niet voor je verrichten. Hou er dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Burum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Burum.

Letselschade advocaat Burum

Een letselschade advocaat in Burum kan je begeleiden om een redelijke claim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Burum helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Burum is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een snel herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Burum vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Burum.

Letselschade advocaat Burum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Burum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Burum

Heb je een dispuut met je werk of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Het is natuurlijk een verstandig idee om offertes aan te vragen bij de verschillende advocatenkantoren in de regio. Alleen zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Burum. In de offerteaanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Burum die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. Deskundigheid is immers wel enorm aangenaam voor bij juridische affaires.

Daarna is een kennismakingsgesprek gewoonlijk de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Burum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Burum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Burum

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare zaak, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Burum zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Burum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Burum is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Burum allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Burum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Burum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Burum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Burum

Oprecht een kenner

27 februari 2024

Met mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een behoorlijke schadevergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Anita Schouten

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

22 februari 2024

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Jeffrey de Leeuw

Rechtelijke begeleiding

17 februari 2024

Onmiskenbaar kundige jurist gevonden. Het hielp heel erg.

- Jacob van den Heuvel

Meest kundige raadsman van Nederland

10 februari 2024

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Marieke de Lange

Uit elkaar gaan ging correct

28 januari 2024

Dankzij mijn jurist geen moeilijkheden gekregen tijdens de echtscheiding van mijn partner.

- Janneke de Lange

Advocaat met verstand

19 januari 2024

Onmiskenbaar kundige advocaat getroffen. Dit scheelde heel veel.

- Willem Visser

Simpelweg goed

8 januari 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo passend zou zijn.

- Anne van der Laan

Iemand die snapt waar die het over heeft

1 januari 2024

Binnen no-time een vakkundige advocaat. Buitengewoon!

- Suzanne Koning

Immer bereikbaar voor aanvragen

30 december 2023

Prima bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- Marcel de Vos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Burum

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/